NRC HANDELSBLAD PROBEERT NU HET VERMOORDEN VAN KINDEREN TE ‘NORMALISEREN’

IN PLAATS VAN ONDERZOEK TE DOEN NAAR DE SADO-PEDO-MOORDEN OP ROMY, SAVANNAH, ANNE FABER, RUBEN, JULIAN EN ALLE ANDERE SLACHTOFFERS VAN HET ‘PEDO-SYSTEEM’ KOMT DE KRANT MET EEN WEERZINWEKKEND ARTIKEL OVER ‘DE VERWERKING’ DOOR DE OUDERS: ‘HET IS KUIPERS EN VERBIEST GELUKT DE LICHTHEID VAN HET LEVEN TERUG TE VINDEN. OPNIEUW UITBUNDIG TE LEVEN. ‘MAAR SOMS ZIE JE DAT MENSEN VERBITTERD BLIJVEN STEKEN IN HAAT’

Het doet denken aan de burgemeester van Londen die ooit zei dat de burgers in zijn stad ‘moeten wennen aan het nieuwe normaal’ waarin Islam-terroristen massa-slachtingen aanrichten met trucs, bommen en messen. ‘Het hoort er gewoon bij, bij het leven in een grote stad!’. NRC Handelsblad doet nu min of meer hetzelfde met het vermoorden van kinderen. Niet het aanpakken en oplossen van de slachtpartij op kinderen en mooie jonge meiden in Nederland is voor NRC interessant, maar de wijze waarop de ouders deze ‘nieuwe realiteit’ verwerken. De boodschap van Peter Vandermeersch: niet zeiken, gewoon weer genieten van het leven! En vooral niet boos worden op de daders! Natuurlijk gaat het artikel niet over kinderen zoals Romy, Savannah, Anass of Marianne Vaatstra die naar alle waarschijnlijkheid het slachtoffer zijn geworden van sado-perverts. Ook de recente zaak van fotomodel Ivana Smit komt niet aan de orde: te eng allemaal. We krijgen dit voorgeschoteld: Maaike werd vermoord door een buurman die 200 gulden (91 euro) nodig had voor een reis naar Marokko. Kuiper: „Hij doodde haar om de overval te verbergen.” Reinier Verbiest ging voor een stage als fysiotherapeut naar Israël en werd het slachtoffer van een aanslag op een bus in Tel Aviv. Dringt het door tot welke weerzinwekkende diepten en afgronden NRC Handelsblad hier afdaalt? In een tussenkop wordt ook nog eens benadrukt hoe dom het is ‘boos’ te zijn: op de dader, op de politie, op de rechter. Nee, beter kun je weer ‘uitbundig gaan leven’ en ‘niet verbitterd blijven steken in haat’. Het hele artikel is een grote witwas-operatie voor het vermoorden van kinderen. You don’t make this stuff up. NRC wijst er zelfs op dat er een vereniging bestaat van ouders van vermoorde kinderen, de VOVK. Wij nemem direct aan dat deze vereniging een goed doel dient en ouders van vermoorde kinderen daadwerkelijk steun biedt, maar daar gaat het hier natuurlijk niet om. Het gaat hier om de journalistieke keuzes van NRC Handelsblad. Om zo’n artikel te publiceren precies op het moment dat Nederland gebukt gaat onder een golf van overduidelijk door Justitie afgedekte sado-pedo-moorden is misdadig. Maar niet echt verrassend de week nadat De Volkskrant werd veroordeeld door de Raad voor de Journalistiek wegens het bedrijven van criminele pedo-journalistiek voor Joris Demmink. Zou het artikel in NRC Handelsblad ook zijn ingestoken door de ex-SG?

2 Replies to “NRC HANDELSBLAD PROBEERT NU HET VERMOORDEN VAN KINDEREN TE ‘NORMALISEREN’”

 1. Groot probleem is, dat psychopaten en hun meelopers diep instinctief inspelen op een -goegemeente die, matige intelligentie ondersteunend met een zeker percentage narcisme, maar 1 laagje diep denkt, totdat……hen ZELF een dubbeltje tekort wordt gedaan bij de kassa van de supermarkt.

  Dan is de wereld te klein. Maar bijv. “overlevenden” van een atoombom (vooral die waar je, net als bij psychopaten, aan de buitenkant niets opvalt) moeten niet zeuren en blijven pietlutten om “gratis” (smerig….bah) geld ter compensatie…..als sleutel die op alle deuren past en die het voor hen mogelijk zou maken om schilder en behanger te betalen, nu ze dit zelf niet (en nooit) meer kunnen.

  Daarom is macht en controle voor psychopaten zo essentieel. Hoe komen ze er immers anders mee weg.
  Een overheid die de goegemeente goed informeert over dit soort zaken……je moet er toch niet aan denken: onmogelijk en bizar.
  Hoe kun je dan proactief agressief doorgaan met stelen, kwaadaardig liegen en moorden en moorden by proxy???

 2. Dringt het door tot welke weerzinwekkende diepten en afgronden NRC Handelsblad hier afdaalt? In een tussenkop wordt ook nog eens benadrukt hoe dom het is ‘boos’ te zijn: op de dader, op de politie, op de rechter. Nee, beter kun je weer ‘uitbundig gaan leven’ en ‘niet verbitterd blijven steken in haat’.
  ——————–
  Precies wat psychopaten willen. Vergeet wie gisteren je familie heeft afgeslacht en ga over tot de orde van de dag.

  Wel is het militair gezien beter om niet vóór Stalingrad te blijven liggen, maar er omheen te trekken, maar dan moet die mogelijkheid er wel zijn.

  Helemaal lastig wordt dat natuurlijk als je levenslang invalide bent geraakt of in een staat verkeert van “overlevende die nog slechts de doden kan benijden” t.g.v. van proactief agressieve walgelijke horror-crime door psychopaten.

  Daar zit overigens ook een kostenplaatje aan en je moet een psychopaat-dader, ook al heeft die een geldberg als Dagobert Duck…., natuurlijk niet aansprakelijk stellen……dat zou bizar en ondenkbaar zijn.

  Overigens hebben dit type journalisten nooit zelf iets van een atoombom op de kop gehad en moeten nu met zoiets maar verder zien te leven.

  Zij denken, dat die mensen, net zoals zij zijn en ook een dagje vette lol kunnen beleven in de Efteling, op een plezierjacht met lellebellen in de cariben, of op een vistripje op ‘marlins’ ofzo.

  Tot sociopathische collaboratie met psychopaten overgehaalde lapzwansen dus!

Geef een antwoord