NU LAAT GELAUFF WEER ZIEN -VOOR DE ZOVEELSTE KEER- BANDEN TE ONDERHOUDEN MET PEDO-NETWERKEN

DE ZAAK VAN HET OM TEGEN MICHA WEGENS HET ‘SMAADSCHRIFT’ TEGEN GELAUFF LIGT THANS BIJ DE HOGE RAAD * MICHA IS NU GOED VOOR ZES MAANDEN CEL VOOR DEZE ‘BELEDIGING’ * IN THE MEANTIME BLIJFT GELAUFF DE JUISTHEID VAN MICHA’S ‘SMAADSCHRIFT’ BEVESTIGEN * BLIJFT DE HOGE RAAD GELAUFF BESCHERMEN OF WORDT RECHT GEDAAN?

Precies aan de vooravond van de val van de Clinton Foundation schiet Marcel ‘geen banden met pedonetwerken’ Gelauff de aan de Clinton Foundation gelieerde Postcode Loterij te hulp met een werkelijk krankzinnig artikel waarin hij ook het Koninklijk Huis belastert en besmeurt! Over smaadschrift gesproken!

3 Replies to “NU LAAT GELAUFF WEER ZIEN -VOOR DE ZOVEELSTE KEER- BANDEN TE ONDERHOUDEN MET PEDO-NETWERKEN”

  1. Misschien waarschuwt de Bijbel hierom tegen loterijen (meteen een antwoord op de vraag of je in een krankjorum gemanipuleerd psychopatenparadijs gerechtigheid via de rechter zult vinden):

    De Nationale Postcode Loterij, die zich in haar externe communicatie overvloedig bedient van de nationale kleuren rood, wit, blauw en oranje, laat over haar ideële verwantschap met de Oranjes evenmin twijfel bestaan. Zij streeft naar eigen zeggen bij de selectie van haar goede doelen naar een nationaal draagvlak en heeft als speerpunten behalve ontwikkelingssamenwerking en natuurbescherming ook het bevorderen van de “sociale cohesie in Nederland” via “groots en oplossingsgericht denken”.

  2. Geen betere reclame dan een prins, prinses, koning of koningin die zich min of meer verbindt aan je product.
    —————-
    En als het nu een bodemloze nepper “van Oranje” is?

    Ziet eruit als een Rolex, kost duizenden malen zoveel en is een akelige ‘moneypit’ nepper met een chinees penanker uurwerkje in de kast.

Geef een antwoord