NWO IN TOTAL PANIC KILLS THE INTERNET: FOX OPGESLOKT DOOR DE PEDO’S VAN DISNEY, ALEX JONES GEDEMONISEERD ALS KINDERMISHANDELAAR, TOTAL WAR ROND FACEBOOK EN TWITTER

IN DE OPMAAT NAAR DE MIDTERM ELECTIONS IN DE VS BEGIN NOVEMBER ZETTEN DE NWO EN HET TEAM-HILLARY ALLES OP ALLES OM TOTAL CONTROL TE KRIJGEN OVER DE MEDIA EN HET ‘VRIJE INTERNET’ COMPLEET TE VERNIETIGEN * DE VRAAG IS NU: GAAT DIT ZE LUKKEN OF TEKENEN ZE HIERMEE DEFINITIEF HUN EIGEN ONDERGANG? * CRUCIAAL IS WAT DONALD TRUMP GAAT DOEN

Een werkelijk verwoestende nieuws-tsunami over internet. Het begon vorige week met de oorlog rond Facebook en Twitter waarover we uitgebreid berichtten. Beide concerns hebben een enorme klap gekregen na maanden van schandelen en censuur van republikeinen en conservatieven. Op dit moment is onduidelijk welke kant ze opgaan: die van verdere censuur en terreur of dat ze hun leven gaan beteren. Facebook is wereldwijd een giga-reclamecampagne begonnen op TV en in print waarin ze dat laatste beloven -voor wat het waard is. Deze week staat in het magazine van de Financial Times een enorme advertentie: Data misuse is not our friend. Facebook is changing! Hier de achtergronden.

Alarmerender is de overname van het baken van rechts Fox News door Disney waarvan bekend is dat het hechte banden obderhoudt met de pedo-netwerken en zelfs complete ‘afdelingen’ heeft om pedo-content te ‘verstoppen’ in series en films voor en over kinderen. De timing hier ruim twee maanden voor de cruciale verkiezingen kan geen toeval zijn en wijd en zijd wordt al geanticipeerd op de aftocht van de twee grootste steunpilaren van Trump Sean Hannity en Tucker Carlson. Dan is er het verijsterende nieuws over het offensief van Google en Youtube tegen Alex Jones nadat was ‘onthuld’ dat Jones een ‘klein jongetje in elkaar zou hebben geslagen‘ -vast staat dat het hierbij niet ging om Jones, maar dat doet niet ter zake want de belangen zijn te groot. Het doet sterk denken aan de aanvallen van de staatstrollen op Micha die er ook al jaren van wordt beschuldigd ‘zelf een pedofiel te zijn’. De MSM berichten niet of nauwelijks over deze ontwikkelingen die op zeer korte termijn een definitief einde kunnen maken aan de vrijheid van meningsuiting en daarmee de laatste restjes democratie die we nog hebben vernietigen. Allesbepalend is de vraag: wat gaat Trump doen? Hij heeft reeds actie aangekondigd tegen Twitter. Hij moet snel handelen, zeer snel.

3 Replies to “NWO IN TOTAL PANIC KILLS THE INTERNET: FOX OPGESLOKT DOOR DE PEDO’S VAN DISNEY, ALEX JONES GEDEMONISEERD ALS KINDERMISHANDELAAR, TOTAL WAR ROND FACEBOOK EN TWITTER”

 1. >> Het doet sterk denken aan de aanvallen van de staatstrollen op Micha die er ook al jaren van wordt beschuldigd ‘zelf een pedofiel te zijn’.

  Je geeft al jarenlang geen antwoord op de vraag wat je deed in Laos, Cambodja en Thailand. Frequente tripjes zonder duidelijke reden, als man alleen, naar landen die bekend staan om hun kinderprostitutie. Kun jij jezelf in de spiegel aankijken en hardop zeggen: “ik heb nooit een kind misbruikt”?

 2. Hal Turner begrijpt in de diepte niets natuurlijk, maar dit is aan de oppervlakte wel (globaal) hoe psychopaten uiteindelijk (bij niet “testen…..en uitnemen”) steevast en overal ter wereld een ijzeren “staat in de staat” vormen, evt. onder diverse, meer of minder lastig dóór te prikken verraderlijke dekmantels, waaronder die van “vrije” verkiezingen:

  ——————-
  The problem of Pedophilia is not limited to New Zealand. It exists in every country and, sadly, is believed by many to be a widespread and severe problem here in the United States.

  For years there have been widely circulated rumors that the problem is particularly severe in the political class; with folks saying such sexual monsters are often backed as political candidates because “they can be controlled.”

  When those backing a particular candidate know they can control his every move by holding his satanic Pedophilia over his head, then those who know the secret actually control the government as opposed to those who the American people elect.

 3. DSR is ook zélf een psychopaat (met hardnekkige maar onder allerhande flauwekul verholen neiging naar donkerbruin- of zwartheid)….aldus moreel grenzenloze ‘dead inside’ figuren met een ‘mindset’ als Prins Bernhard.

  Dit is er werkelijk aan de hand:

  http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2910-new-zealand-politician-s-wife-blows-whistle-on-pedophile-ring-at-highest-levels

  Daarbij hebben lang niet álle, onvermijdelijk een “staat in de staat” vormende psychopaten “in Prins Bernhard maatpak” de “pedofiele” comorbiditeit! Die valt alleen (als eerste begin) als bijzonder verontrustend op.

Geef een antwoord