web analytics

OM KLOMP DEFINITIEF UIT DE MEDIA WEG TE KRIJGEN KUNNEN HET BESTE HET AD TREFFEN

SINDS IK OP GAB BEGON MET EEN SPECIALE CHRIS KLOMP-PAGE IS GAB VOORTDUREND UIT DE LUCHT * ASSEN: HET WATERLOO VAN CHRIS KLOMP * NADAT KLOMP MICHA MEER DAN 5 JAAR LANG HEEFT BELASTERD, GESTALKT, GEDEMONISEERD, VERVOLGD, AANGEGEVEN, GESPYCHIATRISEERD IS DE STAND VAN ZAKEN THANS 180 GRADEN GEDRAAID * IEDEREEN DIE ZICH TEGEN MICHA KEERT GAAT DOWN, OF JE NU HANS WESTENBERG BENT, GERLOF LEISTRA, MARCEL GELAUFF OF CHRIS KLOMP * HOE KAN DAT? OMDAT DE WAAARHEID UITEINDELIJK STEEDS WINT VAN DE LEUGEN

7 reacties op to OM KLOMP DEFINITIEF UIT DE MEDIA WEG TE KRIJGEN KUNNEN HET BESTE HET AD TREFFEN

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Duizenden lezers van deze site…..terwijl veruit de meeste corrupten, overspeligen, PB BV lakeien e.d. op weg zijn naar de hel zonder dat zelf te beseffen…..

 • Terrie BeII  zegt:

  Ja, als al die duizenden lezers van deze site dat nou eens voor elkaar gingen krijgen 🙂

 • Barend  zegt:

  Joh, doe toch eens niet zo onnozel.

  Seriously, op de lagere school al leerden we hoe je krantenartikelen moest lezen en hoe dat werkte met citaten en aan-/afwezigheid van de mening van de journalist, etc.
  En bij jou, zelfverklaard topjournalist, ontbreekt ieder spoor van die basis-skills.
  Treurig.

 • Grski  zegt:

  Hallo! Wanneer doe je nou eens echt onderzoek? Het is namelijk zo simpel:
  Chris Klomp is NIET in dienst van het AD. Chris Klomp is een free-lancer, en de meetse inkomsten komen nu uit vrijwiliige donaties die hij krijgt voor zijn artikelen op zijn site en/of zijn betaalde twitter account.
  Iets wat hem trouwens erg goed afgaat……

  Dus je oproep heeft geen enkele zin. Jammer joh.

  • Chris  zegt:

   Ik dacht dat die Kat al jaren roept dat die Klomp in dienst van de overheid, de politie en Defensie was? Hoezo nu dan in dienst van het AD? Of zou Kat zomaar wat in het wilde weg op zijn roddelsite zetten?

 • Chris  zegt:

  Ik zie een corpulente man die op de vlucht is geslagen op een zolderkamertje tekeer gaan. Terwijl Westenberg, Gelauff en Klomp een prima leven leiden. Wie is er hier nou down?

 • dinges  zegt:

  De Mafkat begrijpt er weer eens niets van. Het artikel gaat over hoe collega’s over de hovenier denken, Klomp suggereert daarmee niets.

  En wie zijn ‘we’? De Mafkat en zichzelf? Iedere keer als hij een oproep doet reageert er geen hond.

Reageer