OM, NFI EN MSM IN HORRENDOUS COVER UP SLACHTING TOERISTEN IN DOMINICAANSE REPUBLIEK

JEROEN EN MICHOU VENEMA UIT VOORBURG STIERVEN NIET IN OKTOBER 2017 ZOALS WE EERDER MELDDEN, MAAR IN DE ZOMER VAN 2016 * MAAR HUN DOOD KAN NIET LOS WORDEN GEZIEN VAN DE GOLF VAN IDENTIEKE STERFGEVALLEN DIE HET EILAND-PARADIJS NU OVERSPOELT * COVER UP VAN PEDO-OM EN NFI STAAT VAST * WELKE NEDERLANDSE BELANGEN MOETEN HIER WORDEN BESCHERMD?

Dominican Republic official downplays American tourist deaths
Fox News medical correspondent Dr. Marc Siegel tells FOX Business that the Dominican Republic tourism minister is trying to put a cover-up over the mysterious deaths in the Caribbean island.

VOORBURG – In het onderzoek naar de dramatische dood van een pasgetrouwd echtpaar tijdens een huwelijksreis vorig jaar op de Dominicaanse Republiek, zijn grove fouten gemaakt. Dat vindt de familie van de bruid, Michou Venema-De Graaf, op basis van de tot nu gepresenteerde onderzoeksresultaten.
Politie en Openbaar Ministerie maakten gisteren bekend dat Jeroen en Michou in ieder geval niet door een misdrijf om het leven kwamen, maar vermoedelijk door een infectie. Nabestaanden vinden het persbericht van politie en OM veel te voorbarig. „Dit is niet in overleg met ons gegaan”, zegt Edwin de Graaf, de broer van Michou. „We hebben grote twijfels bij het onderzoek zoals dat tot nu toe is verricht en de conclusies die daaraan zijn verbonden. Als familie van Michou vinden we dat veel meer onderzoek moet plaatsvinden en op zijn minst een second opinion nodig is over de doodsoorzaak. Mijn zusje vierde met haar man vakantie met honderden anderen. Alleen zij werden ziek en stierven. Hoe kan dat? ”

Geef een antwoord