web analytics

ONDERTUSSEN BIJ NESET TEMIRCI: VERBIJSTERENDE VIDEO OVER WANPRAKTIJKEN BIJ ESA IN NOORDWIJK! MASSAMOORD, GIFGAS EN KINDERMISBRUIK

EIND VORIG JAAR WERD ER EEN MOORDAANSLAG GEPLEEGD OP WAARHEIDSVINDER NESET TEMIRCI DIE HIJ ALS DOOR EEN WONDER ONGESCHONDEN OVERLEEFDE (video) * EERDER LEGDE NESET DE ANDERE KANT BLOOT VAN DE ZAAK-BAYBASIN EN DE BAYBASIN-MAFIA (video) * NU KOMT HIJ MET EEN VERBIJSTERENDE VIDEO OP FACEBOOK OVER WANPRAKTIJKEN BIJ ESA IN NOORDWIJK MET NAAST ZICH EEN KLOKKENLUIDER * ALLEEN VOOR MENSEN MET STALEN ZENUWEN!

Tags:  ,

8 reacties op to ONDERTUSSEN BIJ NESET TEMIRCI: VERBIJSTERENDE VIDEO OVER WANPRAKTIJKEN BIJ ESA IN NOORDWIJK! MASSAMOORD, GIFGAS EN KINDERMISBRUIK

 • rogier  zegt:

  meest debiele is dat Kat niet leert van zijn eerdere miskleunen met dit soort figuren, en keer op keer op zijn bek gaat supergetuige , koos woudenberg , Bart v well enz enz enz. Normalerwijs zou een journalist dan de drempel wat hoger leggen om zijn website zuiver te houden …….. maar nee Kat niet die gaat wederom weer vrolijk op zijn bek.

  en dan te bedenken dat Kat zich vergelijkt met Legebeke ….. pfff, een Legebeke had dit soort figuren nooit aangehaald!!!

  • rogier  zegt:

   En dan vervolgens het gek vinden dat de reguliere media KAT voor gek verklaren, sja je maakt ze het ook wel heel erg makkelijk is het niet met dit soort pipo s aan te halen.

 • dinges  zegt:

  Sinds wanneer is deze fantast een waarheidsvinder?

 • Terrie BeII  zegt:

  Waar zijn die verbijsterende beelden dan? Het enige wat ik, zoals gewoonlijk, voorbij zie komen is grootspraak en onbewijsbare beschuldigingen van een bajesturk die zichzelf heel gewichtig lijkt te vinden. En natuurlijk de aankondiging van alles onthullende beelden die hij later bekend gaat maken. Komende woensdag zelfs, maar dat was dus gisteren, omdat dit filmpje van afgelopen zondag is.
  Uiteraard hebben we niks gezien, en ook niet van die beelden die hij aankondigde bij plop live een aantal weken terug. Deze natte tosti hangt van de fantasie aan elkaar!

  Ik gok er nog steeds op dat we de beelden die Vervloesem al jarenlang heeft toegezegd nog eerder gaan zien dan die van temerci, ook al ligt die eerste dan (waarschijnlijk natuurlijk door het optreden van de Demmink squads) al lang met een tuintje op zijn buik.

  • Terrie BeII  zegt:

   Na dit filmpje hebben we trouwens überhaupt niks meer van temerci vernomen, hij zal toch niet weer -met zijn zatte kop de berm ingereden- door de Demminksquads aangevallen zijn?

  • rogier  zegt:

   “”Deze natte tosti ………… “” whehehe

  • MisPoes  zegt:

   Hee poësmis heeft een nieuwe naam!

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Zijn er nog ‘gullible fools’ op FB dan?

  Kijk naar de onovertroffen Necet Temirci 🙂 !

Reageer