3 Replies to “OP MAKE NETHERLANDS GREAT AGAIN: DUTCH JIMMY SAVILE JORIS DEMMINK IN THE MIDDLE OF HORRIBLE ABUSE BY THE CATHOLIC CHURCH”

 1. Psychopaten kunnen heel goed gaan denken, dat hun “leven in de andere/moreel debiele = moreel grenzenloze wereld van Jimmy Savile) een *priesterroeping* is.

  Waarom niet?

  Hoe mooi ‘pure evil’ is het, om eerst een homofiele orgie te hebben en meteen daarna de H. Mis op te dragen voor ‘gullible fools’…..?!?!?!

  Ziehier de ONMOGELIJKHEID (!) van *NORMALE* (psychische/religieuze integratie) bij de ‘dead inside alien PRINS BERNHARD/CHURCHILL/JIMMY SAVILE etc. mindset’.

 2. De ‘alien mindset’ van psychopaten gaat, onvermoeibaar met machinale energie (!), de omgeving aanpassen aan de kern-gestoorde persoonlijkheid.

  De enige reden waarom geslaagde psychopathocratie “Prins” Bernhard BV nog niet compleet in een pedofieken-paradijs is veranderd, is omdat lang niet alle psychopaten de “pedofiele” comorbiditeit hebben. Ze vinden die comorbiditeit *op zich* wel voorstelbaar en aanvaardbaar (en zullen bijv. als OVJ “tranen met tuiten huilend” het tegenovergestelde beweren ZONDER VERHOGING VAN DE POLSSLAG!), maar ze vinden er een zeker risiko in zitten voor ZICHZELF (wegens het hierdoor evt. doorgeprikt worden van hun EIGEN ‘mask of sanity’).

 3. SATANS MET MIJTERS DIE KLEINE KINDEREN MARTELEN IN NAAM VAN DE VADER, DE ZOON EN DE HEILIGE GEEST
  ————–
  Satans, zich geslaagd (de ‘gullible fools’ overtuigend) verschuilend achter een ‘mask of sanity’, kunnen beweren wat ze willen.

  Desnoods dat ze Oranje/Van Nassau koningen zijn: Als de massa erin trapt, hebben ze (‘pure evil’) vrij spel……en dat begeert de ONACCEPTABELE ‘alien mindset’ van psychopaten bovenal…..UITERAARD!

  Wat is voor bijv. een pedofiel mooier, dan te leven in een land, waar pedofilie de wettelijk norm is???

  Heel gewoon, zo zou het moeten zijn…..

Geef een reactie