web analytics

OP WEG NAAR DE NEPNIEUWS-SHOW VAN MARCEL GELAUFF OP 5-3: ONZE OVERHEID MOORDT JOURNALISTEN UIT

INTERNET-CENSUUR EN MOORD: ZO PROBEERT DE NWO DE WAARHEIDS-JOURNALISTIEK NU TE STOPPEN! WE GAAN EEN NIEUWE FASE IN IN DE INFOWAR!

WIE KAN NU NOG VOlHOUDEN DAT DE DOOD VAN KARLIJN OVERBEEK, FRED DE BROUWER, PAMELA HEMELIJK, JOOST KARHOF EN GERARD LEGEBEKE NATUURLIJK WAS OF EEN ONGELUK, TEMEER TEGEN DE ACHTERGROND VAN DE MOORDEN OP THEO VAN GOGH EN LOUIS SEVEKE?

Quest was destijds een populair en snelgroeiend tijdschrift en het zou zomaar kunnen dat Karlijn ‘wakker’ was geworden en opeens begon in te zien hoe de wereld werkelijk in elkaar zit. Dit maakt ogenblikkelijk ingrijpen van de Demmink-squads zeer voor de hand liggend… We are fucked, mensen…. En dan trakteert Marcel Gelauff ons binnenkort op een avondvullende nepnieuws-show… Dus terwijl de journalisten die de waarheid brengen in Nederland bij bosjes worden afgeslacht, probeert de NOS ons nu wijs te maken dat alleen zij en NRC Handelsblad de waarheid en de werkelijkheid brengen… O my God…. Om nog maar te zwijgen van de rol van de NVJ en diens secretaris Thomas Bruning die Micha royeerde op bevel van Joris Demmink….

7 reacties op to OP WEG NAAR DE NEPNIEUWS-SHOW VAN MARCEL GELAUFF OP 5-3: ONZE OVERHEID MOORDT JOURNALISTEN UIT

Reageer