ORDE VAN ADVOCATEN ZEGT TEGEN MICHA: ‘FUCK YOU MET JE MICHA-CLAIM! WIJ STEUNEN CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTERS!’

EXTRA: TOCH FOP-BAAN MET AUTO MET CHAUFFEUR EN VIP-KAART VOOR DE PINOKKIO-BARREN VOOR HALBE ZIJLSTRA? * EN: CONTROVERSE OVER VERMEEND SADO-PEDO-KAMP VAN DE CLINTON FOUNDATION GAAT DOOR

Lees hier de brief 2018-06-11 aan Kat dk ab van de Nederlandse Orde van Advocaten aan Micha over de zaak-Westenberg. De criminaliteit en de corruptie hebben de rechtstaat volledig in de greep gekregen maar dat is natuurlijk geen nieuws. Een Orde die advocaten zou moeten ondersteunen kiest in werkelijkheid voor rechtens vastgestelde criminele rechters die de advocatuur juist enorme schade toebrengen: het Nederland van Joris Demmink en Mark Rutte.

5 Replies to “ORDE VAN ADVOCATEN ZEGT TEGEN MICHA: ‘FUCK YOU MET JE MICHA-CLAIM! WIJ STEUNEN CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTERS!’”

 1. Wat ik hier lees is een hele nette brief waarin u te verstaan word gegeven dat u niet voldoet aan de voorwaarden waaraan iedere burger met een verzoek van deze aard dient te voldoen. Dat u naar uw mening slachtoffer bent, betekent nog niet automatisch dat u dan ook maar direct allerlei bovenrechtelijke rechten te eer vallen.

  Al stel ik me wel vraagtekens bij het eerste artikel. U heeft immers al de ene na de andere advocaat versleten. Of heeft u dit gewoon niet op de juiste manier kenbaar gemaakt?

  Overigens zal u niet de eerste zijn die dit fout doet. Het is voor veel mensen vaak lastig om op de juiste manier te voldoen aan allerlei regeltjes. Of het nu voor de rechtbank is of voor diens uitkering. Maar ook daarin word niet u specifiek dwars gezeten of hoe u het ook wilt noemen. Dat is hoe het klote systeem werkt.

  Kortom, dep uw tranen en probeer hen de mond te snoeren door aan hun spelregels te voldoen. Zij bepalen die immers en (nog niet) uw persoontje.

  Waarom wilt u trouwens af van uw advocaat? Hij heeft toch juist voor een doorbraak gezorgd? Of blaft hij weer eens niet wanneer u dat wil? Of is hij uw geblaf zat?
  (waar ik me iets bij kan voorstellen, ook advocaten zijn mensen die niet altijd alles maar hoeven te pikken)

 2. Voor Prins Bernhard BV is levensgevaarlijke (!) fundamentele leugenaar Halbe Zijlstra BIJ UITSTEK geschikt als zijn “sublieme” vertegenwoordiger bij de Wereldbank.
  Politieke psychopaten spelen elkaar kenmerkend het balletje toe!

  In een legitieme staat, zou de antisociale complete lijphuis allang achter slot en grendel ter beveiliging van de normale gemeenschap hebben gezeten, in een situatie waar nu waxinelichthouder werpende “klokkenluiders” t.a.v. Bernhards USA/GB psychopathocratische vazalstaat (op extreem naargeestige gezamenlijke gronden), worden platgespoten.

 3. Hoe pervers machtswellustig is dat:

  Psychopaten hebben fundamenteel maling aan de wet, want ze zijn (glad verholen…ten diepste) ANTI-sociaal.

  JIJ (!) moet je strikt aan alle (wettelijke) regeltjes en voorwaarden en termijnen houden.

  Als je dat echter bij hoge uitzondering en met een zekere dosis geluk zou lukken en de psychopathocratie zou erdoor “in gevaar” komen, dan wordt alles in een oogwenk van tafel geveegd evt. met behulp van een BEWUSTE JURIDISCHE DWALING DOOR EEN CORRUPTE STAATSRECHTER.

  Dat is de psychopathische idee van “rechtsstaat”……..hahahaha (Rutte lachje).

 4. En ze leggen ijskoud/onverschillig de (advocaten)eed af op de kleinzoon van een glibbergladde tot over zijn graf bij alle ‘pure evil’ energiek opduikende SS/SA/Abwehr Nazi ‘deep state’ intrigant en hoogverrader (door zijn professioneel geïndiceerde ‘adapted compensated’ psychopathische ‘alien mindset’) en achterkleinzoon van een ruggenstekend in oorlogstijd gevlucht en daarmee voorgoed afgedankte voormalige koningin, die ze “de koning” noemen, maar die dat conform de wetgeving van de in volle soevereiniteit herstelde ECHTE Staat der Nederlanden (waarvan de naam glibberglad verraderlijk is overgenomen door de naoorlogse ILLEGAAL gevormde USA/GB vazalstaat en psychopathocratie Prins Bernhard BV), natuurlijk nooit kan zijn.

  Corrupt (en moordzuchtig) tot op het bot…….Het is verbijsterend (en bij de gemanipuleerde/typisch psychopathisch vanaf de wieg met MISBRUIK VAN staatsmacht en -middelen gebrainfuckte goegemeente ONBEKEND!) dat zoiets bestaat.

 5. De conclusie van Micha is natuurlijk juist: zijn deplorabele en miserabele toestand in Ierland zal tot in lengte van dagen aanhouden.

  Een normaal mens trekt daaruit conclusies over hoe hij op een andere manier verder moet gaan met zijn leven.

Geef een antwoord