PAUS NAAR IERLAND: IT GETS CRAZIER BY THE SECOND, NU TWEE PEDO-KARDINALEN GESCHRAPT! STEUN AAN LULA BEWIJST: PAUS IS DE ANTI-CHRIST

PAUS FRANCIS IS BEGONNEN AAN EEN BIZARRE CAMPAGNE DE WEGENS CORRUPTIE VEROORDEELDE HOMO- PEDO- EN ABORTUS-ACTIVIST LULA TE STEUNEN IN DE VERKIEZINGEN IN BRAZILIE DIE ‘DREIGEN’ TE WORDEN GEWONNEN DOOR DE ‘TROPISCHE TRUMP’ BOLSONARO * HIERMEE IS BEWEZEN DAT DE PAUS DIRECT TEGEN DE BELANGEN VAN DE KERK INGAAT * HIJ KOMT NAAR IERLAND OM HET LAND TE BELONEN VOOR DE HOMO- EN ABORTUS-REFERENDA

WE MOETEN OOK WEER DENKEN AAN DE KRANKZINNIGE BANDEN VAN JORIS DEMMINK MET DE VATICAANSE ELITE

As LifeSiteNews had earlier reported, President Lula da Silva had strongly supported the cause of homosexuals and of abortionists in Brazil. In his last year in public office, he issued a legislative reform initiative securing abortion as a “human right” and imposing socialist and homosexual ideologies in schools and in the media. He also intended to ban crucifixes from all official government buildings. Lula da Silva spent millions of dollars for pro-homosexual causes and even introduced pro-homosexual educational materials for young children as young as 7 to 12 years of age. Het lot van deze Lula die is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar wegens corruptie werd door de Paus nota bene vergeleken met dat van Christus zelf: lees hier het hele verbijsterende verhaal over de campagne van de Paus voor Lula. De steun van de Paus aan de Braziliaanse homo- pedo- en abortus-activist sluit naadloos aan bij de steun van het Vaticaan aan Ierland dat de laatste jaren in referenda en rode loper uitrolde voor homo’s en abortus. Volgende week komt de Paus naar het eiland om de Ieren hiervoor de ‘bedanken’. Maar het bezoek dreigt compleet te worden overschaduwd door de pedo-schandalen van de kerk zelf. Het is allemaal niet meer te volgen en te bevatten en kan alleen worden verklaard vanuit het leerstuk van de ‘satanische inversie’, maar op dit moment hebben reeds twee pedo-kardinalen het Ierse feestje moeten afzeggen als gevolg van de steun aan kinderverkrachters en wellicht ook hun eigen kindermisbruik -een feestje dat de ‘zegeningen van het gezin’ moet gaan vieren. Een van hen is kardinaan Sean O’Malley, voorzitter van de ‘Vaticaanse Commissie voor de Bescherming van Minderjarigen’. Hij zou in Ierland een discussie leiden over ‘veiligheid voor kinderen en adolescenten’. Nu de komst van de Paus aanstaande is, klinken in Ierland steeds meer stemmen op dat hij ‘zich krachtig moet uitspreken’ tegen kindermisbruik, maar conform de laatste stand van zaken is er in het programma nog altijd ‘geen tijd’ voor een confrontatie met slachtoffers van pedo-geestelijken. Meer en meer belangrijke hotemetoten geven nu aan de officiele receptie van de Paus van de -door een homofiel geleide- Ierse regering te boycotten. Door dit alles in inmiddels meer dan duidelijk dat de Paus helemaal geen ‘Paus’ is, maar de door de NWO aangestuurde plaatsvervanger op aarde van satan die de wereld wil veranderen in een hel van baby’s aan stukken snijdende pedo-perverts. Steeds meer mensen -en niet alleen in Ierland- beginnen dit door te krijgen.

3 Replies to “PAUS NAAR IERLAND: IT GETS CRAZIER BY THE SECOND, NU TWEE PEDO-KARDINALEN GESCHRAPT! STEUN AAN LULA BEWIJST: PAUS IS DE ANTI-CHRIST”

  1. Soms denk ik wel eens: zou je nu werkelijk denken dat er ook maar iemand is die je serieus neemt als je dit soort flauwekul opschrijft? Vroeger had je nog die lispelende werkloze Rogier Hop en die vloekende en tierende, eveneens werkloze Nico van der Ham, maar zelfs die hebben je de rug toegekeerd. Vertel nou eens: waar schrijf je dit blogje voor? Voor wie? Het is overduidelijk dat je er geen geld mee kan maken, dus je moet er een ander doel mee hebben? Wat is dat doel? Behalve voortdurend voor gek staan?

Geef een antwoord