PEDO-BEERPUTTEN OPENBAAR MINISTERIE: COMMISSIE-FOKKENS STAAT SCHAAKMAT, TOTALE ONDERGANG VAN HET SYSTEEM IS DAAR

VOORAL DOOR DE AFFAIRE-LISA/WABEKE IS OPNIEUW AAN HET LICHT GEKOMEN DAT DE TOP VAN HET OM IS BETROKKEN BIJ SATANISCH MISBRUIK VAN MINDERJARIGEN EN MOORD OP BABY’S * DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE OM-TOPMAN VAN DER BURG HAD MET DE BENOEMING VAN DE COMMISSIE-FOKKENS INGEZET OP DE ZOVEELSTE ‘WE DOEN EEN PLAS-WITWAS-COMMISSIE’ MAAR DAT KAN NU NIET MEER * OOK DE BEERPUTTEN ROND SEKSMONSTER VAN NIMWEGEN STAAN EEN WITWAS-RAPPORT IN DE WEG * BRONNEN BIJ HET OM MELDEN DAT FOKKENS ZELF OOK EEN PEDOFIEL IS EN SAMEN MET DEMMINK OP VAKANTIE GING NAAR THAILAND * OOK VAN NIMWEGEN MAAKTE GEHEIME SEKSREIZEN

TERWIJL DE TOP VAN HET OM KINDEREN AAN HET VERKRACHTEN WAS EN TONNEN GEMEENSCHAPSGELD VER-NEUKTE EN VERBRASTE, HAD HET OOK NOG TIJD OM MICHA TIEN KEER TE VERVOLGEN EN TE TERRORISEREN

Aanvankelijk zou de onderzoekscommissie-Fokkens in oktober haar bevindingen publiek maken. Dat lukte niet omdat zich steeds meer klokkenluiders vanuit het OM hebben gemeld bij de commissie. Het plan om voor het einde van dit jaar te rapporteren is nu niet mogelijk door het verzet van Van Nimwegen. Een nieuwe datum waarop de commissie denkt klaar te zijn, is niet meer bekend gemaakt. Aldus NRC Handelsblad. Ook meldt de krant dat Van Nimwegen ‘met dienstauto’s stiekeme uitstapjes maakte naar hotels’, ‘misbruik maakte van dienstreizen’ (ondermeer naar…. Thailand) en ‘ook nog affectieve relaties had met andere collega’s binnen het OM’ (naast Bloos en Rutgers). Van Nimwegen heeft nu een wanhoops-aanval ingezet tegen zijn werkgever die hij beschuldigt van ‘snuffelen in zijn seksleven op kosten van de belastingbetaler’. Maar omdat de naam van zijn advocaat niet openbaar wordt gemaakt, kan het hier ook gaan om een hoax van het OM zelf met als doel de rapportage van de commissie-Fokkens uit te stellen dan wel geheel in het niets te laten verdwijnen. De reden hiervoor wordt nog dwingender nu zich ook klokkenluiders melden over Fokkens zelf die met Demmink meerdere malen op seksvakantie zou zijn gegaan naar Thailand waarbij Demmink jonge jongens zou misbruiken en Fokkens jonge meisjes. Wellicht liep hij daar ook Van Nimwegen en Bloos tegen het lijf alsmede Fred de Brouwer, de journalist die door de Demmink-squads is vermoord omdat hij op het punt stond bij Pauw & Witteman te komen vertellen over zijn onderzoek (samen met Henk Krol) naar Joris Demmink in 2003. Over deze zaak mogen geen kamervragen worden gesteld als gevolg van de supergeheime ‘Donner-doctrine’ die het verbiedt dat de integriteit van Justitie ter discussie wordt gesteld door volksvertegenwoordigers.

Eén reactie op “PEDO-BEERPUTTEN OPENBAAR MINISTERIE: COMMISSIE-FOKKENS STAAT SCHAAKMAT, TOTALE ONDERGANG VAN HET SYSTEEM IS DAAR”

  1. Als u voor elke keer dat u aankondigde dat de boel ‘neer’ gaat een dubbeltje kreeg, dan had u nu elke nacht in het Hilton kunnen slapen en de gebroeders Anker kunnen inhuren.

    Kortom een tip: wees eens wat zuiniger op uw woorden. Dat zou u als journalist toch moeten weten.

Geef een antwoord