web analytics

PEDOGATE HORROR: ‘HANDBOEKEN’ GEVONDEN VOOR SATANISCH MISBRUIK EN DOODMARTELEN VAN KINDEREN IN SEATTLE, VS

MAAR VANUIT NEDERLAND GEEN NIEUWS -BEHALVE NATUURLIJK DAT DE FLYNN-LIJST VAN AMERIKAANSE ELITE-PEDOFIELEN UIT ONS LAND AFKOMSTIG IS * MARIANNE VAATSTRA, ROMY, SAVANNAH, ALLE ‘MEISJES’ EN ‘BABY’S VAN’ VAN DE LAATSTE JAREN: NIETS AAN DE HAND, GEWOON LOSGESLAGEN BOEREN EN TIENERS * BACKGROUNDS OVER DE SATANISCHE HORROR-BROERS HIER EN HIER

5 reacties op to PEDOGATE HORROR: ‘HANDBOEKEN’ GEVONDEN VOOR SATANISCH MISBRUIK EN DOODMARTELEN VAN KINDEREN IN SEATTLE, VS

 • dinges  zegt:

  Wat twee seniele mannetjes met elite pedofielen van doen hebben, begrijpt alleen een warhoofd als de Stoute Revolutionair.

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  ✺✺✺I Am the Son of God✺✺✺

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Heel goed Micha, ben zeer vereerd dat je de raadgeving van mijn laatste comment via je continuering met David inderdaad lijkt op te volgen. Ik zou je toch willen vragen eveneens op dit soort van soppende reacties als waarmee Ronald momenteel lijkt te worden overladen goed te zijn voorbereid..;

  “Ronald ik zou jou heel erg graag ontmoeten. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mentor met zulke diepe insiderskennis! Iemand die echt is en liefdevol aan lijkt te voelen waar die over preekt. iemand die mij kan afleren hoe ik zakelijk wat minder harkgierig kan worden, zonder iemand anders hier mee te kort of kwaad te doen. Ik ben ontzettend ontroerd en geïnspireerd door jouw en jouw levens verhaal. Ik geloof in de theorie dat je het gemiddelde word van de mensen waar je je mee omringd, en zodoende zou ik me graag omringen met iemand zoal jou Ronald. Ik zie graag een erectie tegemoet. Ik kom heel graag in contact met jou.” LEER VERDER

Reageer