PROCLAMATIE VAN MARK RUTTE, PREMIER VAN NEDERLAND, OVER HET MH 17-DRAMA

EXTRA: DE FAMILIE VAN IVANA KAN CONTACT OPNEMEN MET DEZE SITE VOOR NADERE INFO OVER DE MOORD OP HET JONGE MODEL * BLIJKBAAR IS FRANK VAN DE GOOT UITGESPEELD * OOK DE TELEGRAAF HEEFT HET DUS OPGEGEVEN EN PETER R. DE VRIES WIL ER ‘OM HEM MOVERENDE REDENEN’ NIET AAN BEGINNEN * HET BERICHT DAT HET OM ‘MEER WEET’ OVER IVANA BLEEK EEN ‘GRAP’ TE ZIJN VAN MARC VAN NIMWEGEN EN RINUS OTTE

LANDGENOTEN,

Het is nu bijna vier jaar geleden dat Rusland bijna 200 landgenoten vermoordde door het neerhalen van de MH 17 boven Oekraine. Onder mijn leiding heeft Nederland vanaf het eerste moment alles op alles gezet om de onderste steen boven te krijgen en dat is nu gelukt. De schuld van Rusland en Vladimir Poetin aan deze walgelijke, laffe daad die onzegbaar leed veroorzaakte in talloze gezinnen en bij talloze mensen staat nu vast dankzij het vasthoudende en geheel onafhankelijke onderzoek door ons fantastische Openbaar Ministerie, daarbij geholpen door tal van andere toegwijde en deskundige partijen. Nog elke dag wordt ik als premier geconfronteerd met deze walgelijke daad van agressie en nog elke dag denk ik met pijn en verdriet in mijn hart aan het vreselijke lot van de nabestaanden.

Vooral ook daarom hebben wij -het kabinet, het Openbaar Ministerie, en eigelijk alle Nederlanders die het beste met ons land voorhebben- met toenemende ergernis en zelfs walging kennis genomen van mensen die met name op internet complottheorieen verspreiden over deze vreselijke gebeurtenis die zich, al is het alleen maar uit respect voor de nabestaanden, op geen enkele wijze leent als speeltuin voor meer of minder kwaadwillende fantasten die, veelal gedreven door persoonlijk gewin of persoonlijke frustratie, twijfel zaaien aan de officiel vastgestelde lezing en de door de regering vastgestelde feiten. Mijn kabinet zal dit vanaf heden dan ook niet langer meer tolereren. Een ieder die vanaf nu in woord of geschrift de feiten in twijfel trekt, zal worden beschouwd als agent van een vijandige mogendheid en worden opgepakt. Via ons netwerk van electronic surveillance en informanten moet niemand denken ongestraft weg te kunnen komen met het uiten van genoemde complottheorieen die de staatsveiligheid op ernstige wijze aantasten. De betreffende spionnen, agenten en infiltranten zullen worden overgebracht naar Kamp Schiermonninkoog en worden tewerkgesteld.

Mijn kabinet is een groot voorstander van zaken als persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar als er een afweging moet worden gemaakt tussen die eerste zaken en de staatsveiligheid slaat te balans natuurijk door ten gunste van dat laatste. We denken hierbij met name ook aan de kinderen van Nederland tegenover wie we de plicht hebben onze vrijheden, normen en waarden te verdedigen tegen elk soort van aanval of bedreiging. In tijden van crisis heeft Nederland een sterk, betrouwbaar en daadkrachtig kabinet nodig dat niet wegduikt voor problemen en moeilijke beslissingen. Wij hebben de volle overtuiging met deze nieuwe wetgeving die komende week door de kamer zal worden behandeld het landsbelang ten volle te dienen. Daarom zien wij de toekomst van Nederland met vreugde, trots en vertrouwen tegemoet. We leven een een fantastisch land met fantastische mensen!

Mark Rutte
Ferdinand Grapperhaus
Kajsa Ollengren

2 Replies to “PROCLAMATIE VAN MARK RUTTE, PREMIER VAN NEDERLAND, OVER HET MH 17-DRAMA”

 1. Het OM/Justitie laat met opzet levensgevaarlijke TBS’ers en andere desperado’s los op de samenleving om de lustmoorden die ze zelf plegen op hen te kunnen afwentelen.
  ——————-
  Logisch behoorlijk intelligente (meestal trouwens ook nog overschat, door hun enorme energie, waarmee ze studiestof kunnen stampen en usurperen en ZONDER EXAMENVREES kunnen reproduceren!!!) ‘Adapted compensated’ psychopaten herkennen primitievere soortgenoten en laten die, zelf onbereikbaar/onaantastbaar touwtjestrekkend achter de schermen (de goegemeente heeft hier geen notie van en WIL dit niet geloven/schiet in de cognitieve dissonantie) op de samenleving los, om van het TE VERWACHTEN schouwspel te kunnen genieten……
  Dat is vaak genoeg ter compensatie van de krankzinnige moordlust bij deze MONSTERS.

  “Churchill gloating” boven de hem aangeleverde luchtfoto’s van het tot mensensoep gekookte Dresden…..dat idee.

 2. Een psychopaat of psychopathocratie (de Westerse Democratie-en zijn, het is onvermijdelijk zonder psychopatentest, gecamoufleerde psychopathocratie-en) is PROACTIEF (!) agressief. Net zoals Willem van Oranje zit een psychopaat ineens op verbijsterend krankzinnige wijze ‘one way or the other and without hesitation marching over dead bodies’ in jouw huis en op jouw land: 100% narcisme/100% begeerte/100% moreel debiel.

  Dit krijgen UITSLUITEND biologerende psychopaten, voortwoekerend en uitzaaiend als kanker die er verraderlijk als een normale cel uitziet…..voor elkaar (RT):

  —————–
  Echoing the Western media’s delusional talking points on Russia – complete with “hybrid warfare through its annexation of Crimea, cyberattacks on Ukrainian infrastructure and…aggressive actions in Georgia” – the Polish Ministry of Defense said it would pay $2 billion for the pleasure of hosting US soldiers on its territory.

  In the past, nations spent billions to defend themselves from foreign occupation; today they happily write out checks to make sure it happens. Poland, in line with NATO dictate, already dishes out 2 percent of its annual GDP on defense spending.
  ——————–

  Het is glibberglad, net als de wijze waarop ze in samenspanning met de eveneens oorlogsmisadige psychopaat (‘common collusions’ dus) Bernhard zur Lippe Biesterfeld, nog steeds in het voormalige Koninkrijk der Nederlanden aan de touwtjes weten te trekken…..zonder burgeroorlog om ze er weer uit te sodemieteren.

Geef een antwoord