PROJECT RUTTE-BIOGRAFIE: PREMIER MARK RUTTE OVER DE ZAAK-DEMMINK

EXTRA: WE NEMEN MET RESPECT EN VERDRIET AFSCHEID VAN MARCEL VERVLOESEM. WE HEBBEN ONS NOOIT DEFINITIEF UITGESPROKEN OVER ZIJN WERK ALS PEDO-BESTRIJDER MAAR HEM EERDER HET ‘VOORDEEL VAN DE TWIJFEL’ GEGUND. MET WALGING DENKEN WE TERUG AAN DE AANVAL OP MARCEL VAN TON ‘TYPFOUT’ HOFSTEDE DIE GELUKKIG IS UITGESCHAKELD. HETZELFDE GELDT VOOR MYRA DIE HEM IN DE KIST NOG EEN SMERIGE TRAP NA GEEFT.

5 Replies to “PROJECT RUTTE-BIOGRAFIE: PREMIER MARK RUTTE OVER DE ZAAK-DEMMINK”

 1. Boudine Berkenbosch over Micha Kat: ” Micha Kat is vaak zelf een leugenachtige fantast. Omdat ik hem daarop niet aanval, word ik belasterd door de New Age goeroe Johan Kolderkamp. Deze verlate puber meent dat ik afstand moet nemen van Kat, maar Kat is ook maar een slachtoffer. Daarom val ik hem niet aan. ”

  Micha is een slachtoffer, zoals de overleden Vervloesem door Boudine als een slachtoffer wordt beschouwd. Leugenachtige en lasterende slachtoffers maar helaas ook zorgmijders.

  1. ” Boudine Berkenbosch over Micha Kat: ” Micha Kat is vaak zelf een leugenachtige fantast. Omdat ik hem daarop niet aanval, word ik belasterd door de New Age goeroe Johan Kolderkamp. Deze verlate puber meent dat ik afstand moet nemen van Kat, maar Kat is ook maar een slachtoffer. Daarom val ik hem niet aan. ”
   Micha is een slachtoffer, zoals de overleden Vervloesem door Boudine als een slachtoffer wordt beschouwd. Leugenachtige en lasterende slachtoffers maar helaas ook zorgmijders.”

   Mispoes!

Geef een antwoord