PURE EVIL: DIT ZIJN DE KAMERLEDEN DIE DE ‘BABYMOORDENAARS VAN DE SCHEVENINGSE BOSJES’ IN BESCHERMING NEMEN

LEES HIER ONS EERDERE STUK OVER HET TEGENHOUDEN VAN DE LISA-KAMERVRAGEN DOOR WABEKE-VRIEND MARK RUTTE * LEES HIER DE TEGENGEHOUDEN KAMERVRAGEN

De Nederlandse horror-kamerleden zijn in goed gezelschap: vele van hun collega’s in de VS -onder wie vrijwel alle presidentskandidaten van de Democratische Partij- hebben recent een wet geblokkeerd die het vermoorden van baby’s moet verbieden. Trump heeft via Q Anon al laten weten [Q 2897] deze blokkade niet te zullen accepteren en geen weg onbewandeld te laten baby’s te beschermen tegen de sado-moordenaars van de pedo-deep state, in Nederland vertegenwoordigd door VVD, CDA en D666.

3 Replies to “PURE EVIL: DIT ZIJN DE KAMERLEDEN DIE DE ‘BABYMOORDENAARS VAN DE SCHEVENINGSE BOSJES’ IN BESCHERMING NEMEN”

 1. Beste Micha,

  Je laatste bericht toont precies waarom ik niet met je geassocieerd wil worden.
  Ik vond je in 2011 al knettergek. Voor wie nog eens wil duiken in het hoe en waarom:

  http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/MichaWim.pdf

  To be fair: Je hebt ook goede dingen gedaan, zoals je confrontatie met Demmink, filmpjes met Geke en de moeder van Stephanie, Westenberg e.d. Het is jammer dat je de goede dingen meer dan teniet doet met hocus pocus en wishfull thinking. René Kiers was weer een recent voorbeeld.

  Per ongeluk mailde ik in 2010 mijn gesprek met Alexandra aan jou. Was vertrouwelijk voor Drs. Jan Poot bedoeld. Zijn emailadres begon ook met Drs. Te snel op de send knop gedrukt. Ondanks dat ik dit meteen aan je meldde, knalde je het tóch op je website.

  Micha, Jouw oproep tot steun kan ik missen als kiespijn. Je verkracht alles. Ik zeg niet dat Faek een moordenaar is. Dan hadden ze hem ook wel naar Noorwegen gesluisd in plaats van regulier gehuisvest. Volgens jou verkracht de halve regering, inclusief Rutte, baby’s, snijdt ze aan stukken en eet ze ook nog op! Denk je echt dat ik daarmee geassocieerd wil worden? Ik neem daar dik afstand van. Misschien kun je volgend artikel wijden aan alle verdwenen baby’s die Rutte geslacht heeft en opgevreten? En waarom we daar niks over horen in Opsporing Verzocht?

  PS: Deze email mag je ook op je site zetten.

Geef een antwoord