REACTIE MICHA OP RIOUWSTRAAT-REACTIE TON HOFSTEDE

LEES DE REACTIE VAN TON HOFSTEDE OP ZIJN EIGEN SITE * GAAT TON AANDACHT BESTEDEN AAN DE AALBERSBERG-SCAM DIE OP ZICHZELF AL VOLDOENDE BEWIJS VORMT VOOR DE SCHULD VAN DEMMINK? OF WORDT OOK DAT GEDEBUNKT?

[wp_ad_camp_1]

Beste Ton,

Fair enough dat je schrijft dat ‘onze lezers zelf maar moeten beslissen welke mening ze hebben’. Ik hoop dat vele van deze lezers dat zullen laten weten via postings bij jou, bij mij of via emails. Het probleem met jouw reactie is dat je het verschil niet ziet tussen a charge en a decharge-journalistiek. Je schrijft: Ik had gehoopt dat jij gelijk had met de Riouwstraat. Daarom ben ik daar ook ingedoken. En na uitvoerig naspeuren, bij meerdere mensen en instanties, kom ik tot mijn conclusie zoals verwoord in het artikel Riouwstraat 13. Er is GEEN sprake geweest van ‘uitvoerig naspeuren’. Alle ‘mensen’ en ‘instanties’ waren partijdig. Maar dat is niet het enige. Als je a charge zou opereren, is een bron zoals een officiele publikatie van de Gemeente waarin het adres wordt genoemd ruim voldoende als fundament. Maar jij spreekt ten onrechte van een ‘advertentie in een lokaal huis-aan-huis krantje’. Dit is ronduit misleidend, want het gaat om een rubriek die onder verantwoordelijkheid valt van de gemeente en door het Stadhuis wordt aangeleverd. Voor jou was het voorkomen van Demmink’s adres als kinderopvang-locatie in een officiele mededeling van de Gemeente blijkbaar NIET voldoende maar juist reden tot ‘extra ondrzoek’. Dat ‘onderzoek’ bestaat er vervolgens uit ‘navraag te doen’ bij…. de overheid zelf! Hiermee ben je a decharge gaan opereren: als de advocaat van Demmink. Het is NIET aan jou om zo’n verhaal de debunken maar aan de Demmink-gezinde media zoals NRC Handelsblad en De Telegraaf. Maar die durven dat niet. Jij doet dus HUN werk. Ben benieuwd wat onze lezers vinden.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

4 Replies to “REACTIE MICHA OP RIOUWSTRAAT-REACTIE TON HOFSTEDE”

 1. Alles goed en wel, maar heb je na een bepaalde tijd niet de ervaring met je achteruitgaande gezondheid dat het voor je biologische vegetatie veel beter is om de voedselvoorziening hygiënischer & dus in eigen beheer te gaan klaarmaken Kat? Je oogt de laatste tijd namelijk behoorlijk wat pips/grauw. Echt Kat, je wil gewoon niet weten binnen hoeveel gelegenheden er OP DEZE WIJZE met je innerlijke afhankelijkheid wordt omgesprongen… PROOST

 2. Hofstede is een geobsedeerde complotdenker maar gaat aanmerkelijk gedegener te werk dan malle Micha. Hij voelt tenminste nog de verplichting aantijgingen te bewijzen en is in staat bij het ontbreken ervan beschuldigingen in te trekken.
  Micha acht alles wat in zijn psychotische geest wordt bedacht om die reden al voldoende bewijs.

 3. Verdomd ik realiseer me opeens dat dit van Hofstede:

  Ik had gehoopt dat jij gelijk had met de Riouwstraat. Daarom ben ik daar ook ingedoken. En na uitvoerig naspeuren, bij meerdere mensen en instanties, kom ik tot mijn conclusie zoals verwoord in het artikel Riouwstraat 13.

  Vrijwel identiek is aan wat Peter R. de Vries over Demmink zei bij Pauw & Witteman:

  Het zou een mooie scoop zijn als ik Demmink omver zou kunnen trekken als pedofiel. Maar ik heb -echt, heel eerlijk!!!- uitvoerig onderzoek gedaan en er was NIETS (of woorden van gelijke strekking)

Geef een antwoord