REALLY: TON TYPFOUT RENT JANKEND NAAR HOOFDOFFICIER DIE HIJ EERDER AFMAAKTE OP ZIJN EIGEN SITE!

TON TYPFOUT BEDREIGDE HOOFDOFFICIER NICOLE ZANDEE DIE MICHA EN BOUDINE 4 JAAR ACHTER DE TRALIES MOET KRIJGEN ZELF MET GEVANGENISSTRAF WEGENS ‘STEUN AAN OVERHEIDSCRIMINELEN’ * ONZE TAKE IS NU DAT WE NIET TE MAKEN HEBBEN MET EEN STAATSINFILTRANT, MAAR MET EEN KRANKZINNIGE ZOALS WE OOK AL MIN OF MEER VASTSTELDEN IN ONZE LAATSTE VIDEO

[wp_ad_camp_1]

Geachte Hoofdofficier Zandee, Hartelijk dank dat u mijn aangifte tegen Berkenbosch en Kat in behandeling hebt genomen. Dat haar bedreigingen geen loze woorden zijn is gebleken uit haar publicatie van vandaag. Zo begon een bericht van Ton Typfout dat hij Zandee stuurde op 29 september. Maar wat schreef Typfout over Nicole Zandee op 25 mei? Ondermeer dit: Nicole Zandee (55) doet te weining. En te veel. Ze begon als hoofdofficier van justitie in Roermond. Specialiteit drugs. In 2010 ging ze naar Arnhem en sinds 01.09.2015 is ze de eerste vrouwelijke hoofdofficier in Den Bosch, als opvolger van Bart van Nieuwenhuizen die naar Den Haag is vertrokken. Bart deed ook al te weining. Aangiftes van mij tegen overheidscriminelen werden van tafel geveegd. En Nicole zet dat beleid voort. Dat is (zie Bart van N. en Hugo H.) de kortste weg naar de top. Om daarna diep te vallen en zelf de bak in te draaien.

Eén reactie op “REALLY: TON TYPFOUT RENT JANKEND NAAR HOOFDOFFICIER DIE HIJ EERDER AFMAAKTE OP ZIJN EIGEN SITE!”

  1. Wie zegt dat Hofstede werkelijk contact heeft met de officier van justitie? Zo te zien heeft hij een bonnetje gefakete op een thermische bronprinter. Aangifte doe je bij de politie. Waar is de kopie daarvan?

Geef een antwoord