RED ALERT! HOLOCAUST VIA NANOBOTS IN VACCIN BEWEZEN! MICHA ONTHULT DE SATANISCHE HORROR-AGENDA ACHTER DE CORONASPUIT

ALS WE NU NIET MASSAAL IN ACTIE KOMEN VERDIENEN WE NIET BETER DAN TE WORDEN OPGEBLAZEN DOOR MARK EN HUGO VIA EEN DRUK OP HET KEYBOARD VAN HUN LAPTOP * ONDERSTE VIDEO VANAF 50:00 OVER HET COVID-VACCIN, HET BOMBSHELL FRAGMENT ZIT OP 1:05:00

3 Replies to “RED ALERT! HOLOCAUST VIA NANOBOTS IN VACCIN BEWEZEN! MICHA ONTHULT DE SATANISCHE HORROR-AGENDA ACHTER DE CORONASPUIT”

  1. Een lipide nanodeeltje is, helaas voor Kat en zijn gekkies, natuurlijk weer geen nanobot, maar een vetachtige stof om farmaceutisch actieve verbindingen in de doelcellen af te leveren.

    Vaste lipide nanodeeltjes (SLN’s) zijn een veel voorkomende vorm van nanogestructureerde medicijndrager, die bioactieve of farmaceutische verbindingen kunnen inkapselen.

    Read more: https://www.hielscher.com/nl/pharmaceuticals-encapsulated-in-lipid-nanoparticles-with-ultrasonics.htm

  2. Overigens zijn lipide nano-partikels geen nano-bots en worden de mRNA deeltjes erin verpakt…..om ervoor te zorgen dat deze pas in de cel vrijkomen en niet onderweg.

  3. Het toedienen van autonome, zelf replicerende nanobots vooronderstelt, dat alle aan de ontwikkeling van (deze) nanobots deelnemende personen zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid en *welwillend* zijn.

    Mijn advies is dus om dit aan “welwillende” psychopaten over te laten. Vooral *niet op psychopathie testen* mensen…….en ze ook niet *van alle onderwijs weren* als… je wilt dat alles (wat een psychopaat “leert” of, zeg maar, de kennis die aldaar wordt ge-usurpeerd) *tegen* je gebruikt gaat worden.

Geef een reactie