RED PILL JOURNAL 11-3: EEN DUIVELSE AANVAL VAN DE PEDOFIELEN-BESCHERMERS EN KINDERVERKRACHTERS VAN HET REFORMATORISCH DAGBLAD

MICHA SPREEKT EEN BANVLOEK UIT OVER HET REFORMATORISCH DAGBLAD DAT ALLE GRENZEN EN NORMEN VAN DE JOURNALISTIEK VERKRACHT OM PEDOFIELEN EN KINDERMOORDENAARS TE BESCHERMEN EN AF TE DEKKEN: ‘DIT IS NIVO KATHOLIEKE KERK TIJDENS DE HOLOCAUST EN HET VIDELA-REGIME.’

Eén reactie op “RED PILL JOURNAL 11-3: EEN DUIVELSE AANVAL VAN DE PEDOFIELEN-BESCHERMERS EN KINDERVERKRACHTERS VAN HET REFORMATORISCH DAGBLAD”

  1. De eerste 2 jaar na WO II kon (en sommige journalisten maakten daar gebruik van, maar door weinig inzicht in hoe de hazen lopen en ook eigen vooringenomenheid, vrijwel zonder resultaat) de pers, zo ook nu nog te zien, redelijk vrij opereren, maar vanaf 1947 en zeker vanaf Bernhards “Politionele Acties” in het toenmalige Nederlands Indië, is de vrije pers in vazalstaat “Prins” Bernhard BV (mond)dood “SS model”.
    Micha heeft dus gewoon lang “in feeënland” geleefd en doet nu steeds net, alsof hij op alle fronten juist haantje de voorste is. Wanneer hij het eindelijk dóór heeft, moet het gisteren gebeurd zijn…..ja.
    Niet dus !

Geef een antwoord