web analytics

REMARQUE VAN DE VOLKSKRANT OVER DE VACCINATIE-PROPAGANDA

DE TIJD DAT DE MSM KONDEN DOEN WAT ZE WILLEN IS DEFINITIEF VOORBIJ: AL HUN SPINS EN LEUGENS WORDEN EEN VOOR EEN ONTMASKERD * DE DOODSSTRIJD VAN CNN NA NEP NIEUWS-ONTMASKERING * DE TELEGRAAF GAAT GEWOON DOOR MET HET VERSPREIDEN VAN DE PISSENDE HOEREN-HOAX OVER TRUMP

1 reacties op REMARQUE VAN DE VOLKSKRANT OVER DE VACCINATIE-PROPAGANDA

 • Flat-Earth  zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=m6hpwzYvgQ4

  Virapen werkte zich op tot directeur van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld in Zweden. In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen.

  Later begon Virapen zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet.

  Dr. John Virapen had toen 35 jaar van zijn leven gewerkt voor Eli Lilly, en komt sinds 2008 met zeer ernstige verwijten naar deze industrie. Hij nam zijn verantwoordelijkheid en werd klokkenluider die deze praktijken aan de wereld openbaarde. Hij nam ontslag om de wereld te gaan waarschuwen voor de gevaarlijke motieven en kwade praktijken en vooral voor de psychiatrische medicijnen!
  Virapen: “Ik maakte deel uit van het kwaad, had een carrière maar deed veel slechte dingen.”

Reageer