ROB SCHOLTE MUSEUM WORDT SYMBOOL VAN ONS CORRUPTE RECHTSSYSTEEM EN DE BASIS VOOR VERZET

HOE VEEL NEDERLANDERS ZIJN ER KLAAR MEE, MET DE SATANISCHE, CRIMINELE, KINDER- EN WETTEN-VERKRACHTENDE ‘RECHTERS’ DIE DE GEWONE MAN MARTELEN EN SLOPEN IN OPDRACHT VAN DE ‘ELITE’? * AL DEZE MENSEN HEBBEN NU IN HET ROB SCHOLTE MUSEUM EEN ‘HUIS VOOR RECHTSSLACHTOFFERS’ * VIDEO

2 Replies to “ROB SCHOLTE MUSEUM WORDT SYMBOOL VAN ONS CORRUPTE RECHTSSYSTEEM EN DE BASIS VOOR VERZET”

  1. Dit…. https://youtu.be/eXVyIc9Av8U

    …..zou ook betekenen, dat psychopathocratie GB krokodillentranen aan het huilen is over de beweerdelijke executie met zenuwgas door (collega psychopaat ?) Putin.

    Je moet echt geen psychopaten (achter een ‘mask of sanity’) aan de top van de overheidsadministratie hebben mensen.

    Zolang we niet testen, moet iedereen zelf maar raden of bijv. Charles een dergelijk abject MONSTER zou kunnen zijn.

  2. Prins Bernhard BV heeft geen onafhankelijke (en dus geen legitieme) rechters, omdat de 3 staatsmachten in een dergelijke verholen psychopathocratie volledig in handen zijn van elkaar het balletje toespelende (onherkende want hierop niet gericht geteste) psychopaten.

    Voordat de goegemeente dit werkelijk inziet, is Rob Scholte al lang weggezet als iemand die zich ten onrechte niet aan rechterlijke uitspraken wil houden en zich dus (als kunstenaar zonder benen) BOVEN DE WET verheven acht (zoals juist de Trias Politica ondermijnende PB BV psychopaten met hun kenmerkende ‘common collusions’ doen = ‘Turning tables around, making YOU the culprit’ en ‘The law does not apply to psychopaths’).

Geef een antwoord