ROB SCHOLTE TEGEN DE WERELD VAN BOMAANSLAGEN EN WERELDOORLOGEN

HET KWAAD IS ZO ALLES-OMVATTEND EN OVERAL AANWEZIG, DAT ER GEEN PLAATS MEER LIJKT IN DE WERELD VOOR MENSEN DIE HET GOEDE WILLEN * HET IS GEEN TOEVAL DAT MARK RUTTE DE BRIEF VAN SCHOLTE NIET BEANTWOORDDE: TE DRUK MET DE VERNIETIGING VAN DE WERELD

EXTRA: LEES EN BEKIJK HIER HET WARE VERHAAL ACHTER DE AANSLAG OP ROB SCHOLTE

De gemeente Den Helder deed gister -de dag waarop ze het museum hadden kunnen ontruimen- niets. Waarschijnlijk heeft men ervoor gekozen de bodemprocedure af te wachten. Dat is goed nieuws, omdat de gemeente in die procedure geen schijn van kans heeft. De fraude en het bedrog staan immers vast. Het goede nieuws is ook, dat uitspraken van corrupte rechters in de praktijk geen enkele waarde blijken te hebben: ze zijn maatschappelijk en moreel onuitvoerbaar. Dat geldt ook voor het arrest waarin Micha tot zes maanden werd veroordeeld wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff. We blijven op deze fatale dag achter met de vraag: waarom zijn onze bestuurders zo intens slecht, zo crimineel, zo satanisch, zo tuk op het veroorzaken van leed, vernietiging, verdriet?

Eén reactie op “ROB SCHOLTE TEGEN DE WERELD VAN BOMAANSLAGEN EN WERELDOORLOGEN”

  1. In de door u gehate Volkskrant werd gisteren melding gemaakt van het feit dat de gemeente hem voorlopig nog even met rust laat. Feit of fictie?

    OT: Ik zie dat u niet meer in hoofdletters twittert. Toch goed van u.

Geef een antwoord