ROB SCHOLTE, THE DAY AFTER EN DE GEEST VAN JORIS DEMMINK

LEES HIER HET ARTIKEL OVER DE OVERWINNING VAN ROB OP NIBURU.CO * ‘BRIEFJE VAN JAN‘ OVER ADVOCAAT KURT STOPETIE * EERDERE VIDEO VAN MICHA OVER ELSBETH POLAK DIE SAMEN MET STOPETIE EEN ENORM PROBLEEM OPLOSTE VOOR JORIS DEMMINK EN DE PEDO-NETWERKEN

7 Replies to “ROB SCHOLTE, THE DAY AFTER EN DE GEEST VAN JORIS DEMMINK”

  1. Els Borst-Eilers en Bart van Urk (hoe wist die gestoorde Rotterdammer waar Borst precies woonde).

    Kijk deze moreel debiele kringen, waar ook Pechtold (in deze constellatie onder druk zetten voor abortus) in rondbaggert, hebben veel info en macht waar de goegemeente geen weet van heeft.

    Enfin voor Scholte geldt: De huid van de beer niet te verkopen voordat die definitief geschoten is…..

  2. Kat begrijpt er nog altijd niks van. Het feit dat de zaak is verwezen naar de kantonrechter betekent niet dat Scholte heeft ‘gewonnen’. Dat moet nog blijken en gelet op de betalingsachterstand kan het best zo zijn dat alles volgens de regels is gegaan.

    1. Degenie die er niets van begrijpt ben jij debiel! Nu vast staat dat Scholte een huurovereenkomst had, staat ook vast dat de ontruiming die plaatsvond op grond van een gebruikerovereenkomst -waarvan dus geen sprake was- onrechtmatig was. Een eventuele betalinsachterstand qua gas en licht -waar overigens ook al geen sprake van is- staat hier geheel los van.

Geef een antwoord