SATANISCH BOUWWERK VAN 9-11 LEUGENS STORT NU NET ZO SNEL IN ALS DE TORENS ZELF IN 2001

17 JAAR WEERZINWEKKENDE LEUGENS DOOR DE MSM: HET HEEFT GEEN ZIN MEER, DE WAARHEID SPUIT NAAR BUITEN UIT ELK GAATJE * OPNIEUW EXTRA MISDADIGE ROL VAN DE VOLKSKRANT: LEES HIER EEN VERBIJSTEREND STUK OVER EEN KLACHT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK UIT 2005 WEGENS CENSUUR BIJ DE VOLKSKRANT OVER 9-11 * HET HELE VERHAAL BIJ ALEX JONES * BEKIJK OOK DEZE SITE WAARIN AL HET BEWIJS NOG EENS OP EEN RIJTJE WORDT GEZET

8 Replies to “SATANISCH BOUWWERK VAN 9-11 LEUGENS STORT NU NET ZO SNEL IN ALS DE TORENS ZELF IN 2001”

  1. We zitten allemaal in een trein. We hebben mogen kiezen of we op de rode, de blauwe of de groene banken willen zitten maar de trein brengt ons niet waar we naar toe willen. Waar we dan wèl naar toe gaan? Dat weet alleen de op geld en mooie baantjes beluste eigenaar van de trein. En die zegt niets.

    Beste mensen: STAP UIT DIE TREIN BIJ HET VOLGENDE STATION!

  2. De Amerikanen hadden Pearl Harbour nodig om deel te gaan nemen in WO-2. Najnileffen is weer een nieuwe Pearl Harbour.

  3. Hoe vaak heeft u zoiets nou niet al verkondigd over allerlei onderwerpen die nog net zo overeind staan als de vorige keer.

    Maar trekt u zich van kritiek vooral niets aan.

  4. Het eerste wat ik lees op die site waar “al het bewijs op een rijtje” wordt gezet, is dat er tactical nukes zijm gebruikt …

    Koekoek!

Geef een antwoord