SATANISCHE PROVOCATIES: ADVOCAAT DES KONINGS ZENDT MICHA LINKEDIN-INVITATION PRECIES EEN MAAND VOOR DE ZITTING; KONING MOET INGRIJPEN

KONING WILLEM MOET INGRIJPEN: HET ZIJN ‘ZIJN’ RECHTERS, HUN SMERIGE VONNISSEN WORDEN IN ZIJN NAAM GETEKEND, HIJ LAAT NU ZIJN ADVOCAAT DE MEEST CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER OOIT VERDEDIGEN * HIERMEE ZEGT DE KONING: ‘RECHTERS DIENEN CORRUPT TE ZIJN. ALS ZE TEGEN DE LAMP LOPEN, ZAL IK ZE BESCHERMEN MET MIJN ADVOCAAT EN MET MIJN GEZAG!’

VOORSPELLING: DE RAADSHEREN ZITTEN MORGEN GEMASKERD ACHTER DE TAFEL WANT ALLEEN ZO KUNNEN ZE ONTSNAPPEN AAN DE WOEDE EN DE HOON VAN HET NEDERLANDSE VOLK

[wp_ad_camp_1]

Dit kan geen toeval zijn (zie slider): een direct fuck you-approach van de advocaat des konings: Micha word mijn vriend op LinkedIn! En dat precies een maand voor de zitting waarop Arnold Croiset van Uchelen via intimidatie en via het ‘koninklijk gezag’ de meest smerige affaire uit de geschiedenis van onze rechtspraak moet ‘oplossen’ waarbij ook nog eens zijn opvolger als voorzitter van Allen & Overy en huidige MinKlas Grapperhaus ‘meekijkt’ of alles wel ‘naar wens verloopt’. Het is het ultieme bewijs voor de onaantastbare positie van Micha dat werkelijk alles uit de kast moet worden gehaald een eerlijk proces onmogelijk te maken tot en met een contactverbod voor de advocaat van Micha met zijn client!. We zijn natuurlijk desalniettemin enorm benieuwd naar de horrorfilm die zich morgenmiddag gaat ontrollen in Den Bosch. Komt Stapel uberhaupt wel opdagen? Hoeveel politie en ME zal aanwezig zijn om de corrupte en criminele rechter te beschermen tegen ‘het volk’ op wiens kosten hij de rechtspraak decennia lang heeft lopen verkrachten? Welke rechters durven in een zaak als deze achter de tafel te gaan zitten -en hun naam en faam voor eeuwig door de stront te sleuren als de rechters die een bewezen criminele en corrupte toga-genoot de hand boven het hoofd hebben gehouden ten koste van een journalist die zijn corruptie wereldkundig heeft gemaakt in het algemeen belang? Of zullen de rechters morgen gemaKsterd achter de tafel verschijnen in een poging aan de hoon en de woede van het nageslacht en het Nederlandse volk te kunnen ontsnappen?

Eén reactie op “SATANISCHE PROVOCATIES: ADVOCAAT DES KONINGS ZENDT MICHA LINKEDIN-INVITATION PRECIES EEN MAAND VOOR DE ZITTING; KONING MOET INGRIJPEN”

  1. De i.c. uitgezochte ‘adapted compensated’ Freisler ‘mindsets’ zijn door hun aberratie volkomen schaamteloos en zullen niet met een bivakmuts, maar uitsluitend met een voorgehouden ‘mask of sanity’ verschijnen.

    De (onterechte, want in 1940 de kroon definitief in de modder geworpen hebbende familie van O.) “koning”, is de kleinzoon van een elitaire Reiter-SS psychopaat, die thee dronk met Heydrich en dit lijkt dan ook precies op de (of een extreem doortrapte en gecamoufleerde vorm daarvan) WALGELIJKE Nazi ‘deep state’ aan de dagelijkse arbeid.

    Hitler, Hitler, roep uw rechter Freisler tot de orde, want hij doet onrechtvaardige dingen en vernedert daarbij zijn slachtoffers.

    Dat heeft geen zin: We moeten gaan TESTEN EN UITNEMEN !!!

Geef een antwoord