STEUN MICHA OP WEG NAAR HET SEKS- EN NEUK-FESTIVAL IN LISDOONVARNA

ZONDER GELD GEEN SEKS * TIENTALLEN VLIEGTUIGEN VOL MET HOEREN UIT VENEZUELA KOMEN NAAR IERLAND WEGENS DE ECONOMISCHE COLLAPSE DAAR * HOE MEER GELD JULLIE STORTEN OP ONZE REKENING [via [email protected]] HOE MEER VAN DEZE HOEREN MICHA KAN BENUTTEN FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS * UITERAARD DOET MICHA UITGEBREID VERSLAG OP DEZE SITE MET INTERVIEWS MET DE HOEREN EN MEER, VEEL MEER! * WELLICHT WEET MICHA IN LISDOONVARNA OOK NOG EEN PEDO-NETWERKJE BLOOT TE LEGGEN * SPEKTAKEL, SEKS, EMOTIE, JOURNALISTIEK: ALLES HIER OP ROL! * ALS DAT GEEN KLEINE BIJDRAGE WAARD IS IN VERGELIJKING MET WAT DE TELEGRAAF ONS DAGELIJKS VOORZET!

7 Replies to “STEUN MICHA OP WEG NAAR HET SEKS- EN NEUK-FESTIVAL IN LISDOONVARNA”

 1. De vrouw heeft niet zelf over haar lichaam te beschikken, doch haar man (= die haar liefheeft); en eveneens heeft de man niet zelf over zijn lichaam te beschikken, doch zijn vrouw (= die hem liefheeft).
  Korinthiers 7
  —————-
  In Lisdoonvarna, zal men dergelijke morele (hoog)begaafdheid hoogstwaarschijnlijk niet aantreffen, dus wat zal men zich daar tussen de door begeerte ‘of sorts’ gedreven “huwelijkslustigen” begeven, behalve om evt. een pedonetwerk te signaleren en op te rollen….?

 2. Misschien zit “de hoer met het gouden hart” er wel tussen……

  En vanwege de beroerde situatie in Venezuela en omdat de dames iets trachten te verkopen dat niet van henzelf is maar van God, zou ik, ware ik nu eenmaal een hoerenloper op bordeelsluipers, stevig proberen af te dingen op de prijs!

 3. Een gouden kans voor die ‘duizenden lezers’, lijkt me. Met een eervolle vermelding voor en na de wip. Na de tandartsrekening, de rekening voor extra toiletpapier ter bestrijding van de incontinentie en het maandelijks verblijf op een stapelbed kan dit er ook wel bij.

Geef een antwoord