TAKEDOWN BILDERBERGERS: NEDERLANDSE ‘ELITE’ SCHULDIG AAN PRECIES HETZELFDE ALS DE PODESTA-MAFIA IN DE VS

HET VERKRACHTEN, MARTELEN EN VERMOORDEN VAN GIGANTISCHE AANTALLEN KINDEREN EN BABY’S: PIZZAGATE = ROLODEX = DEMMINK-GATE * HET PLUNDEREN VAN DE ASSETS VAN HET LAND OP ONGEKENDE SCHAAL * HET VERWOESTEN VAN HET COMPLETE POLITIEKE SYSTEEM VAN CHECKS AND BALANCES: FBI-GATE = WODC-GATE * HET BOVEN DE WET STELLEN VAN DE ELITE: CLINTON EN PODESTA NET ZO ONAANTASTBAAR ALS DEMMINK EN EURLINGS * DE UITVERKOOP VAN HET EIGEN LAND AAN GLOBAL STRUCTURES ZOALS DE VN EN DE EU * HET CREEEREN VAN EEN VERWOESTENDE WERELDOORLOG DOOR HET DEMONISEREN VAN RUSLAND

Als de Bilderbergers in de VS as we speak inderdaad en masse worden afgevoerd naar Guantanamo Bay na te zijn getrakteerd op verzegelde dagvaardingen (sealed indictments) zoals nu all over the www te lezen is, dan zullen ook onze corrupte en criminele leiders er uiteindelijk aan moeten geloven. En wel om de simpele reden dat de groep-Rutte/Demmink zich schuldig heeft gemaakt aan precies dezelfde delicten en hetzelfde verraad tegen het eigen volk als de groep-Clinton/Podesta in de VS. Centraal hierin staat natuurlijk de pedofilie wat eigenlijk helemaal niet meer het goede woord is omdat het gaat om het vermoorden van kinderen en het drinken van hun bloed. Ook hiervoor zijn nu zo veel bewijzen dat het door niemand meer te negeren is. Het vermoorden (aan stukken snijden) van baby’s, het drinken van hun bloed en het eten van hun organen kwam in Nederland voor het eerst aan het licht in de zaak van de Geleense baby’s die leidde tot de hetze tegen Danny Spendlove die deze praktijken wilde exposen. Spendlove werd vervangen door Frank van de Goot. No further questions. We zitten nu dus in de situatie dat de groep Rutte/Demmink verder leeft op basis van ‘geleende tijd’ en dat zij zelf ook beseffen dat er geen houden meer aan is. Maar de overeenkomsten tussen de delicten van de NWO in de VS en hier in Nederland gaan nog veel verder (zie de lead); logisch, want ze maken deel uit van dezelfde Cabal. De sleutelfiguur die de brug slaat naar de groep Clinton/Podesta is Sharon Dijksma van de PvdA die ook weer prominent aanwezig is in alles wat te maken heeft met kinderopvang. Alle puzzelstukjes vallen keurig op hun plaats. Het grote aftellen is begonnen!

4 Replies to “TAKEDOWN BILDERBERGERS: NEDERLANDSE ‘ELITE’ SCHULDIG AAN PRECIES HETZELFDE ALS DE PODESTA-MAFIA IN DE VS”

      1. “Als gezegd: ik ken Camiel niet goed. Heb hem twee keer gesproken over koetjes en kalfjes. Ik heb gegruwd van zijn opstelling op dat historische CDA-congres. Maar Camiel Eurlings is echt geen monster. Wat je ook van hem vindt: het is een uitermate intelligente, beschaafde en begaafde man die kennelijk fouten heeft gemaakt en nu een zware les in nederigheid leert. Het zou mij spijten als hij geen tweede (of derde en vierde) kans zou krijgen zoals ieder ander die zijn fouten opbiecht en echt betreurt. Dat heeft hij wel verdiend.” BRON

  1. wat eigenlijk helemaal niet meer het goede woord is omdat het gaat om het vermoorden van kinderen en het drinken van hun bloed.
    ————————–
    Zou het kwartje bij MK nu eindelijk (met toenemende snelheid) gaan vallen…:

    In zulke gevallen betreft het (dan) comorbiditeit (niet meer, niet minder!) bij sommige (volkomen monsterlijk rabiaat, deze UITERAARD ONACCEPTABELE ANTI-sociale ‘alien mindset’ echter bewust extreem verraderlijk onder een overtuigende doch van A-Z puur geacteerde ‘mask of loving sanity’verholen….., krankzinnig gedreven en abnormaal energiek op een ZIEK-ABSOLUTE soort macht en controle uitzijnde) ***PSYCHOPATEN*** (dit type gerichte “jeugdzorg” is echter lang niet bij alle psychopaten comorbide, die er echter ook niet ECHT wakker van zullen liggen).

Geef een antwoord