TAKEDOWN NWO UPDATE: VP MIKE PENCE IN SADO- PEDONETWERK; HORROR ELITE TEGEN BABY’S EN PEUTERS STEEDS GRUWELIJKER EN KRANKZINNIGER

HET HOAX-BOEK VAN MICHAEL WOLFF IS DE LAATSTE TROEFKAART VAN DE PEDOFIELEN OM HUN SATANISCHE HUIDEN TE REDDEN EN ZOU MOETEN LEIDEN TOT HET KRANZINNIG VERKLAREN VAN DONALD TRUMP WAARNA HIJ KAN WORDEN AFGEZET OP BASIS VAN HET 25th AMENDMENT * DE MSM KLAMPEN ZICH WANHOPIG VAST AAN HET BOEK VAN WOLFF WANT ALS DEZE POGING STRANDT IS HET EINDE MSM IN DE VS * DE NEDERLANDSE MSM GELOVEN ER NIET MEER IN EN DOEN NIET MEE AAN DE TRUMP-IS-KRANKZINNIG-HOAX OMDAT ZE DAARMEE JOURNALITIEKE ZELFMOORD PLEGEN

Een president proberen krankzinnig te verklaren omdat hij een einde wil maken aan het in stukken hakken van baby’s door de ‘elite’. Zo ver zijn we dus gekomen anno 2017. Of om met mijn goede vriend Rogier Hop te spreken: dat het zo ver heeft moeten komen! Het doet in de verste verten misschien wel een heel klein beetje denken aan wat de Nederlandse staat doet tegen Micha Kat: hem demoniseren en criminaliseren omdat hij de zaak-Demmink onderzoekt. Intussen ruiken we bloed wat Sharon Dijksma betreft en de 4,4 mio die zij namens Rutte II aan de Clinton-kinderverkrachtings-Foundation gaf. Welke wederdienst stond hier tegenover? Wij denken dus dat dit geld is gebruikt om de zaak-Demmink in de VS die in 2013 viral dreigde te gaan de kop in te drukken.

4 Replies to “TAKEDOWN NWO UPDATE: VP MIKE PENCE IN SADO- PEDONETWERK; HORROR ELITE TEGEN BABY’S EN PEUTERS STEEDS GRUWELIJKER EN KRANKZINNIGER”

  1. Kat lijdt steeds meer aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij kan geen stukje meer produceren zonder te beginnen over pedofielen, NWO, PP Elite en het in stukken snijden van baby’s. Dat Trump daaraan een einde zou willen maken is alleen maar ontsproten aan Kats eigen fantasie, en dat je Demmink in verband brengt met de Clinton Foundation is al even bespottelijk. Alleen Rogier Hop trapt daar . nog i n.

  2. U heeft duidelijk weer eens selectief gelezen of laat bepaalde zaken weg, want zowel de Volkskrant als uw oude vijand het AD hebben hier redelijk uitvoerig over bericht.

    En nu u weer met uw ‘bewijzen’.

    1. Ik moet dit herroepen. U heeft de andere berichten wel gezien zoals te zien elders op deze website. Maar u verdraait het wel een beetje, want ze doen toch wel mee aan ‘Trump is niet goed bij zijn hoofd’.

      Overigens gaat u er wel erg makkelijk van uit dat het een hoax is. Kent u Trump? En kunt u beoordelen of hij competent is?

Geef een antwoord