THE PLOT THICKENS: ROB VAN DEN HEUVEL SPEELDE OOK BIZARRE ROL IN DE CHIPSHOL-ZAAK

‘HET HAD ER ALLE SCHIJN VAN DAT VAN DEN HEUVEL ALLES IN HET WERK STELDE GEWRAAKT TE WORDEN. HIJ BLEEF MAAR INTERRUMPEREN’

[wp_ad_camp_1]

Raadsheer Rob van den Heuvel die afgelopen maart stierf onder krankzinnige en uiterst alarmerende omstandigheden speelde ook een bizarre rol in de Chipshol-zaak. Chipshol was op weg een enorme schadeclaim te winnen tegen Schiphol. Toen werd, volgens Jan Poot op instigatie van Joris Demmink, het complete college op de rechtbank Haarlem vervangen door een pro-Schiphol-college onder leiding van rechter Ruitinga die tal van belangenverstreneglingen had. Zijn familie bleek nota bene zelf belangen te hebben inzake de grond rond Schiphol! Deze (vermeende) actie van Demmink de rechters te vervangen kan worden gezien als de grote incentive zijn kindermisbruik aan de kaak te stellen. Deze unieke en in Nederland nog nooit vertoonde vervanging van een compleet college door de Staat leidde weer tot nieuwe procedures waarin de betreffende rechters werden opgeroepen. Hierbij zou meineed zijn gepleegd. Hiervan deed Chipshol weer aangifte, maar die werd -niet geheel onverwacht- direct geseponeerd. Hiertegen kwam Chipshol weer in beroep met een art.12-procedure en die werd gek genoeg vanuit het Hof Amsterdam doorverwezen naar Arnhem-Leeuwarden. Van den Heuvel van de voorzitter in die zaak. Peter Poot was daarbij aanwezig en herinnert zich dat Van den Heuvel zich bizar opstelde door hem te blijven interrumperen. “Ik dacht reeds toen: hij wil worden gewraakt!” Dat gebeurde ook en Chipshol won de wraking: Van den Heuvel ging van de zaak af. Zou het kunnen dat Van den Heuvel de afgelopen jaren onder zo’n grote druk is komen te staan, dat hij zelfmoord heeft gepleegd? Van de zaak van de meineed van de Haarlemse rechters is natuurlijk niets meer vernomen. In de Chipshol-zaken werden eerder twee andere rechters, Hans Westenberg en Pieter Kalbfleisch, van meineed vrijgesproken. De meineed van deze twee rechters ‘was wel wettig bewezen, maar net niet overtuigend genoeg’ om een veroordeling mogelijk te maken. Op 7 november dient de Micha-claim voor het Hof te Den Bosch tegen Hans Westeberg en de Raad voor de Rechtspraak. Micha claimt in deze zaak 1 miljoen euro wegens de hem toegebrachte schade.

7 Replies to “THE PLOT THICKENS: ROB VAN DEN HEUVEL SPEELDE OOK BIZARRE ROL IN DE CHIPSHOL-ZAAK”

 1. Chipshol wou geld van belastingbetaler, dus juist goed dat er rechters pro staat geregeld werden.
  ———————
  Veel belastingbetalers houden er deze laakbare mentaliteit op na……..totdat een politieman in diensttijd zonder aanwijsbare reden gericht op hun EIGEN gezin/familie heeft staan schieten en er rolstoelen, takels, medicijnen, kunstbenen, huishoudelijke- en verpleeghulp e.d. moeten worden bekostigd, dit alles onder enorme inkomstenderving.

  Dom, dom, dom…….

 2. Een staat (of criminelen die de staatsmacht hebben geusurpeerd zoals PB BV) kan extreem grote schade bij individuele burgers veroorzaken. Wanneer dat per ongeluk of bewust, laat staan proactief ambtsmisdadig gebeurt of gebeurd is, is de staat verplicht om de schade te compenseren.

  Wanneer morele debielen de sleutelposities bezetten, zoals in PB BV, gaat men eindeloos liegen en draaien om hier onderuit te komen. Ogenschijnlijk als een normale infantiel/kleuter die betrapt is op pikken uit de koekjestrommel.

  Daarom komen psychopaten ook nog vaak met verbijsterend ‘pure evil’ gedrag, waar echter geen groei of leerproces onderliggend aan is, weg, om vervolgens gewoon over lijken en rokende puinhopen “voort te schrijden”, met volkomen onaangedaan stalen smoelwerk.

 3. Chipshol wou geld van belastingbetaler, dus juist goed dat er rechters pro staat geregeld werden. Kan dat alleen maar goedkeuren.

  En hoe kan iemand zelfmoord plegen met 5 mede roeiers en dan zelf onder water blijven, onmogelijk.

  1. Ik wil ook geld van de staat in de Micha-claim zaak. Vind je dat ook in die zaak rechters pro-staat geregeld moeten worden om mij de claim door de neus te boren?

   1. Ik wil ook geld van de staat iedereen wil geld van de staat. Maar even serieus: als het een redelijke eis is en je hebt echt schade geleden en dat is bewijsbaar/aantoonbaar en er is geen sprake dat je vrienden bent met de rechter. Dan niet uiteraard.
    Wel als je bijvoorbeeld 100 miljoen eist en mogelijk een vriend van jou rechter is, dan hoop ik wel dat er wordt ingegrepen. Want dan is schade voor gemeenschap te groot lijkt me.
    Je eist 1 miljoen. De vraag is dan komt de vermeende geleden schade door jezelf of doordat Westerberg gebeuren? Je zou zeker mijns inziens als leek kunnen beredeneren dat door de leugens van Westerberg jij wat imago schade hebt geleden. 1 miljoen? Voor Nederlandse begrippen? Lijkt me niet. Misschien 10.000? Toch mooi bedrag ook? Maar dan moeten ze ook erkennen dat die rechter fout was en dat zullen ze niet doen denk ik gezien huidige rechtspraak.
    Je zou ook kunnen beredeneren dat jij zelf die leugen van Westerberg hebt uitgebuit omdat fam. Poot jou voor het karretje hadden gespannen.

 4. Duidelijk is dus, dat het Prins Bernhard BV rechtssysteem niet kan dienen om de vinger achter dit soort typisch psychopathische machinaties te krijgen.

  We moeten TESTEN EN UITNEMEN!!!

  Als overigens V/d Heuvel (bastaard van den Hövel?) zo integer is geweest, dat hij door de ‘dead inside’ psychopaten op sleutelposities van macht en controle zich zo verstikt en ‘gaslighted of sorts’ voelde dat hij “zelfmoord” wilde plegen (psychopaten weten dit inderdaad proactief te bewerkstelligen), dan zou hij niet die oud rector van een Gymnasium, Joosse meen ik, met zich hebben “meegenomen”.

Geef een antwoord