THERE WE GO: DE MICHA-CLAIM WORDT GESABOTEERD, HET IS EEN GROTE HEL

HET IS NU ZO ERG GESTELD, DAT HET OM NIET EENS MEER ANTWOORD GEEFT OP MICHA’S VERZOEK OM EEN VRIJGELEIDE VOOR DE MICHA CLAIM-ZAAK * ZIT MINISTER GRAPPERHAUS HIERACHTER, DE KANTOORGENOOT EN OPVOLGER ALS VOORZITTER VAN DE ADVOCAAT VAN WESTENBERG CROISET VAN UCHELEN ALSMEDE DE CLUBGENOOT VAN PIETER KALBFLEISCH, HET ‘BREIN’ ACHTER DE HELE AFFAIRE?

MICHA HEEFT THIJS STAPEL INMIDDELS DE OPDRACHT GEGEVEN HET KG OP TE STARTEN OM DE VRIJGELEIDE AF TE DWINGEN

6 Replies to “THERE WE GO: DE MICHA-CLAIM WORDT GESABOTEERD, HET IS EEN GROTE HEL”

 1. Die mispoes toch:

  Alles (!) is mogelijk in PB BV!

  Alleen niet als de SS het niet wil.

  Kwestie van collaboreren met ‘pure evil’ en daar zijn ze in Den Haag goed in. De walgelijke bekrompen meelballen.

 2. Moreel debiel begrijpt ook de handelingen van Micha niet als vriendelijk correctieve tikjes op de wang, want daarvoor is enig EQ nodig DAT ER NIET IS.

  Als u zo doorgaat vliegen straks de bommen door de ruiten (want niet iedereen heeft zo’n enorm lange en traag brandende lont als ik) = wij zijn bedreigd door MK, “haal de wapenstokken uit de pantalon” en leer de kwaadaardige kale kobold mores!!!

  Echt, met psychopaten, ook en met name de zich extreem verraderlijk onder een ‘mask of sanity’ verhullende ‘snakes in suits’ zoals Balkenende of Donner of Buma, valt niet normaal te redeneren.

 3. Overigens is dit dezelfde claim waar je vorige keer mensen mee hebt opgelicht, door inleg te vragen met een gerandeerde dubbele terugbetaling

  Waar je heel toevallig de gegevens van bent kwijtgeraakt!! aka alles is voor Micha ……….

 4. er is een verzoek ingediend door Stapel >>

  THIJS STAPEL VRAAGT VRIJGELEIDE VOOR MICHA ZODAT HIJ DE MICHA-CLAIM ZAAK KAN BIJWONENGeplaatst in: rechtspraak op: 27 oktober Auteur: m k

  En vervolgens ga je lopen janken dat ze nog geen antw. hebben gegeven na een dag of 4 ……..

 5. HET IS NU ZO ERG GESTELD, DAT HET OM NIET EENS MEER ANTWOORD GEEFT OP MICHA’S VERZOEK….
  ——————

  Heel opmerkelijk voor de leek.

  Echter:

  Met psychopaten kun je niet redeneren/argumenteren. Dat lijkt aanvankelijk alleen maar zo, maar het is een ledig toneelspelletje. Er is geen aangrijpingspunt, er zit niets achter en het gaat nergens naartoe.

  De optelsom van ware krankzinnigheid dus en zelf hebben figuren zoals Gonsalves geen enkel ziektebesef, integendeel. Ze denken dat mensen met normale schaamte, zorg, empathie, rouw e.d. zwakke en gehandicapte ‘gullible fools’ zijn. Prooi, bedoeld (!) om verpletterend overheen te walsen…..

 6. Ik voorspelde wat een kind had kunnen voorspellen: die vrijgeleide kan Justitie onmogelijk toezeggen.

  Die uitkomst is niet opmerkelijk, wel het gedrag van Stapel. Die voert zonder tegenstribbelen uit wat zijn gestoorde cliënt hem opdraagt terwijl hij weet dat zo’n vrijgeleide godsonmogelijk is. Wat voor advocaat ben je als je je cliënt op dat punt niet eerlijk voorlicht?

Geef een antwoord