THERE WE GO: GAAT DE NOS DEZE SITE EN MICHA TEGEN WIE GELAUFF 5 KEER AANGIFTE DEED NOEMEN ALS ‘NEPNIEUWS’?

DAAGS NA HET BEZOEK VAN GELAUFF AAN BILDERBERG KAJSA WORDT EEN AVONDVULLENDE NEP NIEUWS-SHOW BEKEND GEMAAKT * DAT BETEKENT DAT DIT GEBEURT IN OPDRACHT VAN DE BILDERBERGERS * LATEN WE NU EINDELIJK EENS AFREKENEN MET DE WEERZINWEKKENDE BEDRIEGERS VAN DE NOS * JEROEN DE JAGER ZEI HET AL TEGEN MICHA: ‘WE ZIJN TOTAAL CORRUPT EN NAAIEN MET DE MACHT, LETTERLIJK!’

[wp_ad_camp_1]

OP 5 MAART KOMT GELAUFF MET EEN GROTE NEP NIEUWS-SHOW: WORDT DEZE SITE DAARIN OOK BEHANDELD EN BESPROKEN? * GELAUFF KAN NIET ANDERS WANT HIJ HEEFT 5 KEER AANGIFTE GEDAAN TEGEN MICHA DIE DANKZIJ HEM NOG STEEDS 6 MAANDEN AAN DE BROEK HEEFT DUS ‘NEPPER DAN DAT’ BESTAAT NIET IN NEDERLAND * ALS DEZE SITE EN MICHA NIET WORDEN BEHANDELD IS DAT WEER NIEUW BEWIJS VOOR DE SAMENWERKING TUSSEN GELAUFF EN DEMMINK TEGEN MICHA -EN DUS VOOR MICHA’S STELLING DAT HIJ ‘BANDEN ONDERHOUDT MET PEDO-NETWERKEN’ * LEES HET ITEM OP GEENSTIJL EN DE COMMENTS

2 Replies to “THERE WE GO: GAAT DE NOS DEZE SITE EN MICHA TEGEN WIE GELAUFF 5 KEER AANGIFTE DEED NOEMEN ALS ‘NEPNIEUWS’?”

  1. http://www.ponerology.com/evil_2b.html

    Niet met het normale GEZAG, maar met de PB BV deviante, op proactieve agressie gebaseerde macht: ’the lunatics rule the asylum’.

    Uiteraard is dat (de persoonlijkheidsstoornis psychopathie) ONACCEPTABEL.

    Maar ook MK is zodanig gemanipuleerd, dat hij ‘pure evil’ pas (enigszins) herkent als het te laat is. Zijn waarschuwende instincten schijnen cerebraal te worden ondergesneeuwd.
    Een van de belangrijkste taken van het PB BV onderwijs, waarvan ook de “vakidiote” normale (hoog)leraren, die een van boven gedicteerd leerplan met allerlei voor hen begrijpelijke leerdoelen uitvoeren, zich meestal niet bewust zijn.

Geef een antwoord