THERE WE GO: GELAUFF VERZWIJGT INZET NEDERLANDSE SPECIALISTEN ROND MOORD OP DAPHNE CARUANA

MAAKT DAT MARCEL ‘GEEN BANDEN MET PEDONETWERKEN’ GELAUFF MEDEPLICHTIG AAN DE MOORD, NET ZOALS HIJ INSTRUMENTEEL WAS IN HET PROBEREN UIT TE SCHAKELEN VAN MICHA IN SAMENWERKING MET JUSTITIE? * JEROEN DE JAGER OPGEROEPEN ALS GETUIGE OM TE VERKLAREN OVER DE SAMENWERKING TUSSEN DE NOS EN JORIS DEMMINK * LEES DE NIEUWE VERSIE VAN HET VERZOEKSCHRIFT AAN DE HAAGSE RECHTBANK [getuigenverhoren.nieuw]

Geen woord bij de NOS over de mysterieuze inzet van Nederlandse ‘forensisch specialisten’ bij de moord op Daphne Caruana. Ook Villamedia zwijgt hierover in alle toonaarden. Dergelijke corrupte en criminele media helpen ons op deze wijze werkelijk uitstekend op weg naar de waarheid: alles wat van belang is en ertoe doet moet worde verzwegen! O wat stinkt dit mensen! Gelukkig hebben we Micha Kat en Niburu.co om over dit soort dingen te berichten en gelukkig heeft Micha Jeroen de Jager eindelijk kunnen oproepen als voorlopige getuige om te verklaren over de weerzinwekkende wantoestanden bij de NOS waar men nu blijbaar ook overgaat tot het witwassen van de (Nederlandse betrokkenheid bij) de moord op een Maltese journaliste en moeder.

2 Replies to “THERE WE GO: GELAUFF VERZWIJGT INZET NEDERLANDSE SPECIALISTEN ROND MOORD OP DAPHNE CARUANA”

  1. Voor de goegemeente moet dit verbijsterend ‘flabbergasting’ (dubbel, ik weet het) zijn allemaal.

    Maar wat zal blijken: door het psychische fenomeen ‘cognitieve dissonantie’ aangevuld met min of meer gebrekkige intelligentie (die wordt gecompenseerd met enige slechtheid/narcisme hetgeen helaas toch een soort, vroeger of later hoogst onvoordelige, “connectie” schept met ‘pure evil’) wil de goegemeente dit “niet waar hebben” en zal zich net als bij de ijskoude gruwelmoord (verholen onder dekmantel van “oorlog”) op een van de fraaiste en verlichtste/liefste steden van Europa (waar de weinig fijnzinnige Nazi’s op eieren moesten lopen) doof en stom houden, dit effect eventueel nog bekrachtigd door ‘psy-op’ w.o. FBI en Prins Bernhard BV “waarheidsvinding” m.m.v. de ‘mainstream media’.

Geef een antwoord