THERE WE GO! KRANT VAN CHRIS KLOMP BLIJKT RECLAME TE ‘VERMOMMEN’ ALS JOURNALISTIEK…. OOK DE STUKKEN VAN KLOMP ZIJN ‘GESPONSORD’

HIERMEE HEEFT DE CORRUPTE DOOR DE PEDOFIELEN BETAALDE JODENJAGER KLOMP OOK ZIJN LAATSTE PROCENT GELOOFWAARDIGHEID VERLOREN * ZIJN AD BLIJKT ZICH TE LATEN BETALEN VOOR SMERIGE PROPAGANDA IN ALS ‘JOURNALISTIEK’ VERMOMDE ADVERTORIALS * COCA COLA EN JUPILER BIER TEGEN BETALING GEPLUGD IN ARTIKELEN DIE NIEUWS ZOUDEN MOETEN BRENGEN

[wp_ad_camp_1]

De bijna honderdjarige Robertine Houbrechts uit het Belgische dorp Muizen drinkt in haar stamcafé elke avond menig caféganger onder de tafel. Op haar 97ste verjaardag is de vaste stamgast van volkscafé Floreal getrakteerd op een vat Jupiler. Aldus het begin van een ‘nieuwsartikel’ in het AD waarin niet alleen het biermerk tegen betaling prominent is genoemd, maar dat ook ongetwijfeld qua inhoud 100& fake nieuws is. De kersttruck van Coca-Cola, omstreden in Groot Brittannië vanwege de aantrekkingskracht op kinderen, komt naar Den Bosch en Tilburg. De verlichte vrachtwagen komt respectievelijk op maandag 11 december en dinsdag 19 december langs. Een ander artikel betaald door Coca Cola. Verbijsterend. Bekend was dat MSM-kranten als het AD advertenties brengen in de opmaak van een nieuwsartikel -ook misleiding natuurlijk- maar er dan nog wel boven zetten ‘advertorial’. Maar met deze artikelen is een geheel nieuwe weg ingeslagen waarin de mix tussen nieuws, redactie en commercie compleet is geworden. Hoe wanhopig moeten de MSM zijn? Want duidelijk is dat hiermee elke geloofwaardigheid -voor zover die nog bestond- van het AD wordt vernietigd! En dan komen we natuurlijk op onze vriend Chris Klomp. Het ligt in de lijn van het hierbovenstaande dat de krant ook wordt betaald voor het gif dat Klomp in de krant afscheidt -door het Ministerie van Justitie en Veiligheid uiteraard, door Joris Demmink en/of door Pinokkio Bars Ltd. Met dank aan de vrienden van Geenstijl.

2 Replies to “THERE WE GO! KRANT VAN CHRIS KLOMP BLIJKT RECLAME TE ‘VERMOMMEN’ ALS JOURNALISTIEK…. OOK DE STUKKEN VAN KLOMP ZIJN ‘GESPONSORD’”

  1. ‘De vrienden van Geenstijl’. Ooit opgericht als AIVD vehikel van de Telegraaf, vanaf begin gesponsord door de overheid/staat. Na geenpeil stembuscontrole heeft men verkiezingen volledige gefaked nadat men zag hoe makkelijk dat ging: gewoon stembureaus infiltreren. En na geenpeil referendum over totaal nietszeggend en onbelangrijke beslissing heeft men referendum afgeschaft.

    1. ‘Ooit opgericht als AIVD vehikel van de Telegraaf’.

      Aldus verzonnen door DeRol op zijn blogje. De logica is, zoals wel vaker bij DeRol, weer ver te zoeken.

Geef een antwoord