THERE WE GO: PETER R. DE VRIES OP DE MOORDZAAK-EVERINK GEZET, ALLE SINGALEN OP VUURROOD

DE ‘TENNISCOACH’ IS NET ZO’N PATSY ALS JASPER S. * EVERINK WERD VERMOORD DOOR DE PP-ELITE OP PRECIES DEZELFDE WIJZE ALS ELS BORST * PETER R. DE VRIES NU INGEZET DOOR DE GROEP-DEMMINK OM ALLES ‘IN GOEDE BANEN TE LEIDEN’ * LEES HIER ONZE EVERINK-COVERAGE [FILES ROL] * PETER R. DE VRIES MOET ALLE TIPS DIE RICHTING WAARHEID GAAN ‘NEUTRALISEREN’ * DEZE WEBSITE IS DAAROM EEN GROTE SMERIGE FAKE

2 Replies to “THERE WE GO: PETER R. DE VRIES OP DE MOORDZAAK-EVERINK GEZET, ALLE SINGALEN OP VUURROOD”

 1. De familie van tenniscoach Mark de J. heeft een beloning van 40.000 euro uitgeloofd voor de ‘gouden tip’ die hem vrijpleit. De J. wordt ervan verdacht zakenman Koen Everink in maart 2016 om het leven te hebben gebracht en staat daar momenteel voor terecht.
  Er zijn tot nu toe ruim dertig tips binnengekomen bij het onderzoeksbureau dat probeert de onschuld van De J. aan te tonen, maakte een woordvoerder van de familie zaterdag bekend.

  Vrijdagavond ging de speciale website tipons.nu in de lucht, waar informatie over de zaak kan worden achtergelaten.

  De J., voormalig coach van tennisser Robin Haase, heeft altijd ontkend zijn vriend Everink om het leven te hebben gebracht. De moord zou het werk zijn van anderen die De J. zouden hebben ontvoerd.

 2. Het zijn individuele gevallen die je door de bomen het bos niet meer laten zien.

  Dit las ik (van een onderzoeker) over de moord op Olov Palme (de onvast in de schoenen staandebdruggebruiker die het dan gedaan zou hebben een patsy als een zekere -waarom- dissociatief “gestoorde” koeienboer?):

  ———————-
  That is why the truth about Palme won´t come out until the traitors are flushed out of Sweden´s government and deep state.
  ———————-
  Juist: Wil je ooit de zaken weer NORMAAL op een rijtje krijgen, dan moeten ALLES (!) DRIEDIMENSIONAAL ALLE KANTEN UIT ‘PURE EVIL’ ONDERMIJNENDE psychopaten (onvoorstelbare verraders pur sang) INTERNATIONAAL uit (om te beginnen) overheidsadminstraties geflushed worden.

  TESTEN (nu die mogelijkheid er is) EN UITNEMEN.

Geef een antwoord