THIJS STAPEL BLIJFT VOORLOPIG OPTREDEN VOOR MICHA EN WIM

LAATSTE NIEUWS: WOENSDAG VOLGT EEN OVERLEG, WELLICHT MET Z’N DRIEEN * WIM HEEFT MOETEN BELOVEN AAN STAPEL ‘MIJ VERDER MET RUST TE LATEN’ EN OOK GEEN OPNAMES MEER TE MAKEN VAN GESPREKKEN MET STAPEL * STAPEL HOOPT DAT WIM EN IK ‘HET CONFLICT KUNNEN BIJLEGGEN’ EN IS BEREID HIERTOE TE BEMIDDELEN * LATER MEER

[wp_ad_camp_1]

Een fraaie deescalerende actie van Stapel. Hij meldde verder dat ‘onze zaken elkaar totaal niet raken’ en dat ‘mijn zaken dus geen enkele schade kunnen oplopen doordat hij ook Wim bijstaat’. Dat eerste is niet helemaal juist, want het gewraakte ‘Moszkowicz-convenant’ tussen mij en Yehudi waar Dankbaar zo vaak naar verwijst -en als gevolg waarvan ik de dagboeken van Maaike wel mag publiceren- kwam tot stand met Stapel als mijn advocaat. Maar inderdaad, over deze materie loopt thans geen zaak van mij en die zaken van mij die wel lopen hebben niets te maken met Yehudi en de zaak-Vaatstra. We hopen er maar weer het beste van… en zijn zelfs niet te beroerd Wim en Thijs alle succes te wensen bij hun zaken!

Eén reactie op “THIJS STAPEL BLIJFT VOORLOPIG OPTREDEN VOOR MICHA EN WIM”

  1. Ja, de advocatuur is meer dan een dekmantel om een rechtsstaat voor ogen te spiegelen in een psychopathocratie als USA/GB psychopathische gruwelmoordenaars ‘mindset’ ‘deep state’ vazalstaat Prins Bernhard BV.

    Je kunt er als nietsvermoedende burger echt wat aan hebben…….

Geef een antwoord