THIS IS IT: AMSTERDAMSE POLITIE WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN OVER AALBERSBERG: ‘WE GAAN DE VERBINDING VERBREKEN’

DE AMSTERDAMSE KORPSCHEF IS DOOR DE DEMMINK-MAFIA IN EEN POSITIE GEBRACHT VAN TOTALE ONAANTASTBAARHEID -TOO BIG TO JAIL- ALS KEY PLAYER IN DE MH 17-SCAM EN ALS NEDERLANDSE REPRESENTATIVE BIJ EUROPOL * WOORDVOERDER L. DORTLAND (foto) LAAT ER GEEN ENKEL MISVERSTAND OVER BESTAAN: VRAGEN OVER AALBERSBERG WORDEN OP GEEN ENKELE WIJZE OVERWOGEN OF IN BEHANDELING GENOMEN, DIT IS TABOE, VERBODEN, OFF LIMITS, DEEP STATE, DEEP SHIT!’ * LEES HET HELE HORROR-VERHAAL OP NIBURU.CO

2 Replies to “THIS IS IT: AMSTERDAMSE POLITIE WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN OVER AALBERSBERG: ‘WE GAAN DE VERBINDING VERBREKEN’”

 1. …….de heer Dortland (foto links) van de persvoorlichting Politie Amsterdam weigert een simpel ja of nee te geven op de vraag of Aalbersberg destijds de man was die het Rolodex onderzoek stopzette. We belden zojuist met de man die bovendien ook weigert uit te leggen waarom hij geen antwoord wil geven. Om ten slotte de hoorn op de haak te gooien. Wij kunnen hem alles vragen, maar antwoorden doet hij dus niet….
  ————————

  Er kunnen volstrekt legitieme redenen zijn om sommige dingen geheim te houden voor een overheidsadministratie, maar (ambts)criminele zaken w.o. oorlogsmisdrijven mogen nooit tot (staats)geheim worden verklaard. Dat is op zich weer een misdrijf.

  Waar sta je echter als integere ambtenaar als je collega’s allemaal corrupt zijn en bijv. in beslag genomen drugs achteroverdrukken of tegen een Nazi psychopaat willen aanschurken?!

 2. Zo’n psychopathocratie als PB BV functioneert als een monoliet. Je kunt je dus afvragen of er ooit verbinding met de PB BV Politie (volgens deskundigen meer dan gemiddeld aantrekkelijk voor de verraderlijk compleet gestoorde zich camouflerende ‘alien mindset’) is geweest, die dan verbroken kan worden. Hier weer een andere versie van het ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’:

  ——————
  It is impossible for a human to truly (!) bond or connect (!) with a monobeing and vice versa. A monobeing has never experienced fellowship (het monolitische van de ‘alien mindset’ is iets totaal anders!….:DSR) with any other monobeing or with any human being.
  ——————

Geef een antwoord