TOESPRAAK MICHA BINNENHOF 28 APRIL: ‘DIT IS ONZE LAATSTE KANS. RUTTE PLEEGT EEN STAATSGREEP AS WE SPEAK. ER IS NIEMAND DIE HET VOOR JULLIE OPNEEMT!’

LAATSTE NIEUWS: YOUTUBE VERWIJDERT DE BOMBSHELL COVID-TRUTH-VIDEO VAN DE 2 MD’S UIT CA MET 6 MIO VIEWS * WATCH DE HELE VIDEO OP BRIGHTEON

4 Replies to “TOESPRAAK MICHA BINNENHOF 28 APRIL: ‘DIT IS ONZE LAATSTE KANS. RUTTE PLEEGT EEN STAATSGREEP AS WE SPEAK. ER IS NIEMAND DIE HET VOOR JULLIE OPNEEMT!’”

  1. Ik zie dat je weer akelig last krijgt van angststoornissen. Je zult niet kunnen ziet dat het slechts ingebeelde wanen betreft, daarvoor moet je passende hulp zoeken.
    Ik adviseer je daar niet al te lang mee te wachten.

  2. Jij mag jezelf wel eens even op corona laten testen. Alleen van een beetje hysterisch zitten roeptoeteren ben je al compleet buiten adem. En een alcoholische kettingrokende vetklomp zoals jij is nou niet bepaald het type persoon waaraan het coronavirus voorbij trekt als een onschuldige neusverkoudheid….

  3. Volgens mij waren deze 2 dokters de statistieken wat al te knullig (vandaar mogelijk de verwijdering) aan het verhaspelen (waarschijnlijk bewust) om het beeld van een griepje te schetsen…..in overeenstemming met het door de ‘deep state’ ca. 2 weken geleden genomen besluit om dit (krankzinnige laboratorium knutselwerk) “door de bevolking te laten branden” om woelingen te voorkomen.

Geef een antwoord