2 Replies to “TOESPRAAK MICHA TOT HET NEDERLANDSE VOLK OVER DE STRIJD TEGEN DE PP-ELITE”

 1. Die terreurstaat is er in ieder geval al sedert 1945. Behalve voor mensen die onder de slaappillen ‘of sorts’ hebben geleefd.

  Even rekenen volgens Bartjens:

  Elitaire SS psychopaat Bernhard + (voor NORMALE autoriteit militair/ambtelijk walgelijke gruwelmoordenaars van Dresden) de USA/GB ‘deep state’ = democratische rechtsstaat……die een betrouwbaar schild is voor de mens en waarin de wet de mens dient en niet andersom.

  Als je verblind door de dekmantel “vrije” verkiezingen (“goed” geïnformeerd door o.a. de NOS, de PB BV Universiteit en de Telegraaf…) dat gelooft, ben je een ‘gullible fool’ en volgens psychopaten dus ‘lebensunwertes Leben’ waarop (‘sooner or later’) militair logisch-precies uitgerekende ‘dead inside’ anti-sociaal naargeestige actie volgt.

 2. Nou, ik kan je vertellen dat het hier in Nederland stil op straat was toen deze boodschap aan het Nederlandsche Volk on-line kwam. Wat kunnen we vanaf hier anders zeggen dan: senk joe verrie mutsj toe?
   
  Het gesprek gaat bij ons bij de koffie automaat helemaal nergens anders meer over. Iedereen is blij met de boodschap die we nog nooit eerder hadden gehoord; dat het zo slecht gaat met de pp-elite! Unaniem is iedereen van mening dat het nu wel duidelijk is waar onze kerstgratificatie naar toe moet, dus die steun komt er aan. Echt waar!
   
  Er is alleen één dingetje dat we niet helemaal begrepen in je volksrede: je maakte hier een vergelijking met jouw smaad en zoiets als wat jij ‘concentratiekampen ‘noemde. Maar jij hebt toch altijd duidelijk gemaakt dat er helemaal geen holocaust heeft plaats gevonden? Dus als je dan Hitler beschuldigt van dit soort zaken dan IS dat toch ook smaad en/of laster? Dus wat je hiermee feitelijk zegt is dat je inderdaad die 6 maanden gevangenisstraf terecht hebt gekregen. Tsjonge, ik ben nog nooit zo’n eerlijke waarheidsjournalist tegen gekomen…

Geef een antwoord