TOTAL SHOCKER: WERKT DE TRUMP-ADMINISTRATION SECRETLY AAN EEN GIGA PEDO-PROGRAMMA MET VLUCHTELINGEN-KINDEREN?

DAT DONALD TRUMP DE STRIJD TEGEN KINDERHANDEL, KINDERMISBRUIK EN PEDOFILIE TOT EEN CORNERSTONE HEEFT GEMAAKT VAN ZIJN ADMINISTRATION LEEK VAST TE STAAN MET ALLE WETTEN EN MASSA-ARRESTATIES * MAAR ALS JE DIT ZIET GA JE WEER AAN ALLES TWIJFELEN * IS DIT EEN GEHEIM PEDO-PROJECT VAN JEFF SESSIONS DIE IN FEITE AL IS EXPOSED ALS DEEP STATER? OF IS TRUMP ER ZELF OOK BIJ BETROKKEN? * ACHTERGRONDEN VIA DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

3 Replies to “TOTAL SHOCKER: WERKT DE TRUMP-ADMINISTRATION SECRETLY AAN EEN GIGA PEDO-PROGRAMMA MET VLUCHTELINGEN-KINDEREN?”

  1. Je journalistiek begint uiterst saai te worden, Micha. Vroeger (voor je asielaanvraag in IJsland) werden we nog wel eens getrakteerd op een filmpje van buiten: bij een vuurtoren, op de rotsen, vanaf een begraafplaats, op een marktplein. Tegenwoordig moeten we ons maar tevreden stellen met steeds maar dezelfde oersaaie huiskamer of een close-up van een oude krant. Niet echt enerverend allemaal. Wanneer krijgen we in godesnaam weer eens iets anders, iets van buiten? Het zal je kijkcijfers ook goed doen, die tikken nu amper de 400-500 views per filmpje aan. Doe weer eens een vergezicht filmen ofzo!

  2. Wat we hier dus zien, is een totaal verworden/’full blown’ psychopathocratie in actie.

    Binnen (!) de overheidsadministratie wordt door deze krankzinnig energetische, proactief agressieve gewetenlozen (morele debielen) een enorme terreur uitgeoefend.

    Lage ambtenaren die weten wat “goed” voor hun eigen hachje is, luisteren op den duur nog uitsluitend naar zo’n bizarre SS Führer van het illegale verzet te Londen en dergelijke diepte-krankzinnige leugenaars (met dezelfde ‘alien mindset’)……ALS ER NIET GERICHT GETEST WORDT.

  3. De USA ‘deep state’ psychopaten (gelijkgestemde ‘hand-picked’ opvolgers van de gruwelmoordenaars die bij Dresden willens en wetens tienduizenden kinder-vluchtelingetjes levend tot MENSENSOEP hebben gekookt!!!) op sleutelposities, keren zich ook zonder blikken of blozen tegen alle “gullible fools” NORMALE collega’s, die dat soort perversiteiten GEEN GOED (ja een zwaar strafbaar) IDEE vinden.

Geef een antwoord