TOTALE PANIEK BIJ PVDA OVER BANDEN SHARON DIJKSMA MET DE CRIMINELE CLINTON FOUNDATION

BETAALDE HET KABINET RUTTE II 4,4 MILJOEN EURO AAN DE CLINTON FOUNDATION OM DE ZAAK-DEMMINK IN DE VS TE KILLEN?

OP 24 NOVEMBER ZOU MICHA NOG WORDEN TERUGGEBELD DOOR DE VOORLICHTER VAN SHARON DIJKSMA 24 Nov 2017 11:03 Outgoing OVER HAAR BANDEN MET DE CRIMINELE CLINTON FOUNDATION * NU GAAT HET ER EVEN WAT HARDER AAN TOE MAAR JA, DE COMPLETE TOEKOMST VAN DE PVDA STAAT DAN OOK OP HET SPEL 08 Jan 2018 09:00 Outgoing

4 Replies to “TOTALE PANIEK BIJ PVDA OVER BANDEN SHARON DIJKSMA MET DE CRIMINELE CLINTON FOUNDATION”

  1. En ja…….’You can’t argue or bargain with psychopaths’……Uiteindelijk, als ‘de mask of sanity’ niet meer werkt.

    100% narcisten, zijn allergisch voor waarheidsvinding………want ALTIJD blijken zij de moordzuchtig-krankzinnige WARE ‘CULPRITS’achter alle ANTI-sociale verderf en rottenis!!!

  2. Was de verbaal glibbergladde acteur Joop den Uyl evenals de kippenvel veroorzakende, onecht lijkende “vakbondsman” Wim Kok een door PB BV uitverkoren geïnfiltreerde zgn. ‘adapted compensated psychopath’ die er genoegen in schepte om (door hen als ‘gullible fools’ beschouwde) arbeiders, te bedriegen en om de tuin te leiden, ondertussen de bedenkelijke zaakjes van Prins Bernhard naadloos dienend en hem, ondertussen ook voor een groter publiek enigermate door de mand gevallen (Lockheed Affaire), (verschil moet er kennelijk wezen) kletsend als Brugman buiten de bajes te houden (waar u en ik in een vergelijkbaar walgelijk geval genadeloos in terecht zouden zijn gekomen)?

  3. Goed en belangrijk artikel Micha. 4,4 Miljoen aan Nederlands belastinggeld naar de smerigste varkens op aarde. Toevallig bekeek ik vanmorgen nog op een Amerikaanse site de killer-list van de Clintons. Eigenlijk is het net goed voor de Nederlandse belastingbetaler: een dom en gluiperig volk met een even gluiperige regering.

    “Joa, of ‘t wat uut moakt weedik nie….moar ik goa wà stem’.”

Geef een antwoord