TOTALE PANIEK NWO OVER ANTI-PEDO ‘TROPISCHE TRUMP’ IN BRAZILIE: FACEBOOK ‘GRIJPT IN’

EXTRA: OOK IN DE VS GAAT DE CONFRONTATIE TUSSEN TRUMP EN BIG TECH NAAR EEN KOOKPUNT * KOMENDE DAGEN VERREGAANDE MAATREGELEN VERWACHT TEGEN FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER EN DE REST OP BASIS VAN DE ANTITRUST-WETGEVING

OOK DE BELANGEN VAN DE NEDERLANDSE PEDO-MAFIA IN BRAZILIE STAAN OP HET SPEL: LEES VERDER!

FACEBOOK START OFFENSIEF DE ‘TROPISCHE TRUMP’ BOLSONARO AF TE HOUDEN VAN VERKIEZINGSZEGE DIE DODELIJK IS VOOR DE NWO * FACEBOOK WIL DAT DE ‘BRAZILIAANSE HILLARY’ ALCKMIN HET LAND GAAT LEIDEN * RUSLAND EN CHINA HEBBEN FACEBOOK NU AANGEMERKT ALS ‘HOSTILE WAR TARGET’ * BOLSONARO GAAT NET ALS TRUMP AFREKENEN MET DE PEDOFIELEN * VOOR BRAZILIE LIJKT ER THANS GEEN ANDERE WEG MEER DAN EEN TOTALE BURGEROORLOG * LEES HET HELE VERHAAL BIJ SORCHA FAAL

In 2004 kwam in het nieuws dat het consulaat in Rio de Janeiro twee Nederlandse ‘handelaren in kinderporno’ die in Brazilie tot lange gevangenisstraffen waren veroordeeld ‘noodpaspoorten’ gaf waarmee ze het land op de valreep konden verlaten. De totaal corrupte minister Bot meldde dat de betreffende consul-generaal -ene Brouwer (zie de Zembla-doc hieronder vanaf 33:00)- ‘weliswaar fout zat’ maar ‘gewoon mocht blijven’. In 2008 kreeg de affaire werkelijk monsterlijke proporties toen bekend werd dat de beide heren, Jerry K. en Johan T., in hoger beroep waren veroordeeld tot 21 en 17 jaar. Bij verstek uiteraard, want dankzij de ‘pedo-consul’ in Rio en minister Bot zaten beide heren hoog en droog in Nederland. Wat de affaire nog weer pijnlijker maakte, was dat Jerry K. een voormalig marine-officier is die na zijn vlucht uit Brazilie in Nederland gewoon doorging met zijn pedo-werkzaamheden en daarvoor ook werd veroordeeld -in 2006 door de rechtbank Alkmaar. Inmiddels waren 6 Braziliaanse kinder-slachtoffers van het duo een procedure begonnen om schadevergoeding te krijgen. Daar is uiteraard niets van terecht gekomen omdat ze in handen vielen van de beruchte Demmink-advocaat Jeroen Soeteman die ook de ouders van de door killer cop Fred Buffing vermoorde Michael Koomen ‘bijstond’ door ze nog verder in de grond te stampen. De zaak werd in 2004 toen er nog sprake was van journalistiek in Nederland aan het rollen gebracht door Zembla:

De affaire is door de Demmink-mafia volledig van tafel gespeeld met als prijs verregaand verstoorde relaties met Brazilie -maar dat is een prijs die de Haagse kinderverkrachters lachend betalen zolang ze hun pikken in Braziliaanse kids kunnen proppen. Reken maar dat de ‘Tropische Trump’ Bolsonaro van dit alles op de hoogte is -net als The Donald is de strijd tegen de pedofielen en het beschermen van Christelijke normen en waarden de kern van zijn politieke agenda. In het licht van dit alles is het des te begrijpelijker dat de pedo-mafia totaal in paniek is over de ontwikkelingen in Brazilie en nu probeert via Facebook de verkiezingen definitief om te buigen ten faveure van de kinderverkrachters. Omdat er ook grote Nederlandse pedo-belangen op het spel staan, kunnen we de komende tijd ongekend smerige demoniserings-artikelen verwachten in onze MSM over de ‘xenofobe en fascistische homohater Bolsonaro’ die de ‘militaire dictatuur verheerlijkt’.

Eén reactie op “TOTALE PANIEK NWO OVER ANTI-PEDO ‘TROPISCHE TRUMP’ IN BRAZILIE: FACEBOOK ‘GRIJPT IN’”

  1. Met psychopaten valt geen huis te houden. Als kind zijn ze reeds onopvoedbaar.
    Ze gaan in het gezin mijlenver over de schreef en waar een normaal kind het beseft als hij/zij iets gedaan heeft wat NIET KAN EN MAG en daarvoor straf accepteert en het vervolgens zal nalaten of proberen na te laten (en zich zo te beteren), zal een psychopaat zich vol onbegrip op volle kracht tegen de ouders, broertjes en zusjes/het gezin keren en binnen de kinderlijke mogelijkheden overgaan tot ‘gaslighting’ e.d. tot en met evt. moord.

    Dat is wat *ANTI*-sociaal betekent. Je moet het haast aan den lijve ondervonden hebben om te beseffen hoe BUITENGEWOON schadelijk dit is en later in de “samen”leving kan/zal uitpakken.

    Een psychopathocratie zal zich (met misbruik van staatsmacht) tot overmaat van ramp (proactief en tegen beter weten in) ook tegen de normale ouders keren en proberen deze getraumatiseerde, verbijsterde (voordat men “hulp” bij de psychopathocratie inroept…..) ‘burned-out’ opvoeders evt. op grond van de leugens die het psychopaatje ijskoud verspreidt alsof het de waarheid is (een compleet ten einde raad gegeven ‘opvoedende tik’ zal bijv. ten onrechte worden gezien/ervaren en gepropageerd als “moorddadige aanval op de persoon” door……de kleine 100% narcist, die niet gecorrigeerd wil worden en zich *grenzenloos* zal blijven verzetten) verder DE GROND IN TE TRAPPEN.

Geef een antwoord