TOTALE PANIEK ROND MH 17: DEEP STATE ZET DE GROENE IN OM DE WAARHEID TE DEMONISEREN; MEET STAATSTROL EN ‘NEPNIEUWS-DESKUNDIGE’ COEN VAN DE VEN

MH 17-BLOGGER [website] NAMENS MARK RUTTE EN DE DEEP STATE MARCEL VAN DEN BERG PROBEERT DEEP STATE-JOURNALISTEN VAN DE GROENE OP TE ZETTEN TEGEN ROB SCHOLTE OMDAT DIE HET ULTIEME EN DEFINITIEVE ARTIKEL PUBLICEERDE WAARIN DE SCHULD VAN DE VS, NEDERLAND EN OEKRAINE WORDT BEWEZEN MET OVERWELDIGEND BEWIJSMATERIAAL * GROENE-‘JOURNALIST’ COEN VAN DE VEN IS EEN ‘NEPNIEUWS-DESKUNDIGE’ EN ‘RUSLAND-BASHER’ UIT HET KAMP VAN CHRIS KLOMP EN BART MOS

@g900ap @CoenvdVen Wat dachten jullie van een onderzoek naar Rob Scholten museum en het nogal opvallende complotdenken bij de persoon die namens museum Tweets stuurt over MH17? 30k volgers is wat meer dan die paar RT door IRA Aldus een tweet van ‘MH 17-blogger’ Marcel van den Berg. De aangesprokenen zijn twee journalisten van De Groene van wie vooral Coen van de Ven (foto) opvalt. Maar eerst even kort over die Van den Berg. Eerder tweette hij al Compleet gestoord dat Rob Scholte museum een stuk vol aantoonbare onzin over MH17 op eigen website plaatst. Haal het er af @RSMuseum. HAAL HET ERAF! Dat is toch wel erg in your face! Voor deze bizarre oproep is maar een verklaring mogelijk: de deep state is compleet in paniek nu de verbijsterende waarheid over het MH 17-drama steeds verder om zich heen grijpt en de ‘groep Rutte-JIT-Westerbeke’ (ook wel genoemd de ‘onderste steners’) the narrative compleet aan het verliezen is. Marcel van den Berg is een Nederlandse Bellingcat-kloon: een door de deep state betaalde en ingehuurde ‘blogger’ om het ‘officiele verhaal’ ook via internet te promoten omdat de deep state niet meer genoeg heeft aan de steeds verder in diskrediet rakende MSM. Het bewijs hiervoor spat je in het gezicht als je zijn MH 17-website bekijkt en bijvoorbeeld ‘Bellingcat’ invoert. [Bellingcat exposed op ROL] Maar goed, het in de lucht brengen van een potsierlijke deep state-propaganda-website is een ding. Een ander ding is om journalisten ‘op te roepen’ een ‘onderzoek’ te doen naar Rob Scholte omdat die ‘compleet gestoord’ zou zijn en ‘aantoonbare onzin’ publiceert op zijn website! Hier wordt een grens overschreden. Van den Berg kan zijn verlies niet accepteren. Maar dan de journalisten van De Groene die hij voor zijn misdadige karretje probeert te spannen!

Wij hebben op deze site al herhaaldelijk stil gestaan bij de opmerkelijke journalistieke koers van De Groene die De Telegraaf de laatste jaren heeft ingehaald als het gaat om het bedrijven van propaganda voor de pedo-deep states. Onze Groene-files laten verbijsterende artikelen zien waarin wordt ‘afgerekend’ met Julian Assange en lanzen worden gebroken voor pedofielen en mensen als Joris Demmink. Coen van de Ven opereert geheel in deze lijn met artikelen over Russische bots en door Poetin verspreid ‘nepnieuws’ die direct afkomstig zijn uit de keukens van Ollongren en de AIVD.

Dit is een lead van een van zijn pennevruchten: Gehaaide investeerders, rechtse oproerkraaiers en moedwillige intriganten werken vanuit Nederland aan nepnieuws dat een pro-Kremlin-narratief versterkt. Juist in een vrije samenleving zorgt dat voor kwetsbaarheid en een duivels dilemma. Dat Marcel van den Berg juist deze man probeert op te zetten tegen Rob Scholte is alarmerend en wijst op een onvervalst complot van de deep state en de ‘journalistiek’ tegen de waarheid. De zaak wordt helemaal mysterieus als we constateren dat de Marcel van den Berg die Coen van de Ven nu oproept ‘in actie’ te komen tegen Rob Scholte een artikel van Van de Ven van medio vorig jaar met de grond gelijk maakte! Dit artikel had als kop ‘Hoe Russische trollen inspelen op Westerste angsten’ met als lead Niet eerder lagen zoveel Russische trollentweets op straat. De Groene Amsterdammer analyseerde bijna drie miljoen tweets, afkomstig uit een trollenfabriek in Sint-Petersburg. Populaire onderwerpen: de MH17-ramp en Wilders. Blijkbaar hebben Marcel van den Berg en Coen van de Ven het nadien weer ‘goed gemaakt’. Nu maar wachten op het artikel in De Groene waarin ‘wordt afgerekend’ met de door het Kremlin en Poetin ‘aangestuurde’ Rob Scholte!

3 Replies to “TOTALE PANIEK ROND MH 17: DEEP STATE ZET DE GROENE IN OM DE WAARHEID TE DEMONISEREN; MEET STAATSTROL EN ‘NEPNIEUWS-DESKUNDIGE’ COEN VAN DE VEN”

 1. Oké, toch één kritische vraag: Waar is uw bewijs dat deze man betaald is door door u gehate figuren? En dan bedoel ik meer bewijs dan ‘hij doet dit, dus hij is betaald’. Nee, dat zijn roddels. Feiten moet je hebben voor dergelijke beschuldigingen. En die mis ik hier.

  Nu zijn feitelijke bewijzen als antwoord op zulke verhalen nog nooit voorbij gekomen door amateurspeurders, maar van een journalist zoals u verwacht ik toch wel iets anders. Of heeft u dat niet geleerd op de school voor de journalistiek?

 2. Het SS/SA prins Bilderberg Bernhard “O”M dan hè, de ijskoude medeplichtigen aan de gruwelmoord op Dresden, die het zo goed met ons voorhebben, excuseer……

 3. Waarom staat er een foto van Conchita Wurst boven het artikel? 🙂

  En hoe zit het met de Nashville Verklaring?

  De psychopathocratie kan toch niet genoeg devianten en kritiekloze narcistische meelopers engageren?

  Wie daar op tegen is moet door het OM tenminste bedreigd worden met mogelijke vervolging en zo mogelijk echt worden vervolgd!

Geef een antwoord