TRUMP TEGEN RUTTE: ‘STEEK DIE PEDO-KANDIDAAT VAN JE VOOR DE WERELDBANK MAAR IN JE REET!’

OPERETTE ANNEX HORROR-FILM ROND VOORMALIGE VVD-TOPPER HALBE ZIJLSTRA GAAT DOOR * HALBE ‘HAAKT AF’ VOOR DE WERELDBANK DAAGS NA HET BEZOEK VAN ZIJN VRIEND MARK AAN THE DONALD * HEEFT DE AMERIAANSE JUSTITIE HALBE OP DE KORREL WEGENS PEDO-ACTIVITEITEN EN EEN SEALED INDICTMENT? * WAT IS HET WARE VERHAAL ROND HET AFTREDEN VAN HALBE ALS MINBUZA?

Er komt een steeds sterkere pedo-geur te hangen rond Halbe Zijlstra. Het kan ook moeilijk anders: iemand die zo’n sleutelpositie heeft bekleed binnen de VVD moet wel actief of passief betrokken zijn bij de netwerken van kinderverkrachters. De wijze waarop hij zijn kandidatuur nu ‘intrekt’ voor de fop-functie bij de Wereldbank daags na het bezoek van Rutte aan Trump is ook weer olie op het pedo-vuur -en opnieuw een enorme afgang voor Mark die Halbe probeerde neer te zetten bij deze Pedobank tot grote ergernis van zowat heel Den Haag. En dan de doorzichtige leugen over de ‘functie in het bedrijfsleven’ waar Halbe mee bezig zou zijn…. of het moet natuurlijk een baan zijn bij Jack de Vries en Hill & Knowlton waar eerder ook pedo-politicus Peter Rehwinkel onderdak vond. Het gaat ook een beetje de Camiel Eurlings-kant op met Halbe. De spindoctors hebben het er so wie so maar druk mee. In the meantime: wat zou het aardig zijn onder deze omstandigheden eens wat te horen van Halbe zelf! Over zijn aftocht als minister bijvoorbeeld, zijn belevenissen bij de VVD, zijn sollicitaties in de wereld van het grote geld en de lekkere wijven.. sorry.. we bedoelen natuurlijk de lekker jongetjes!

9 Replies to “TRUMP TEGEN RUTTE: ‘STEEK DIE PEDO-KANDIDAAT VAN JE VOOR DE WERELDBANK MAAR IN JE REET!’”

 1. Psychopaten blijven dus opduiken, ook waar NORMALE mensen wegens NORMALE schaamte nauwelijks nog hun neus buiten de deur zouden hebben durven steken.

  Schaamteloos is het gevolg van vreesloosheid in de zin van geen angst kunnen ervaren (maar dit wel acterend om niet als bijzonder griezelig en ‘dead inside’ op te vallen) op het niveau van het instinctief substraat (basisangst).
  De “Vreze Gods” ontbreekt ook en dus die voor de NORMALE mens van alle rangen en standen.
  Willem van Oranje bijv. had net zomin ontzag voor de Keizer, als voor de boeren-gezinnen in Brabant die hij liet afslachten ‘of sorts’.
  Dit is ABSOLUUT.
  Als we niet gelovig zijn, maar wel normaal, kunnen we “de Vreze Gods” vervangen door het (evenals bijv. ‘Schadenfreude’) fraaie Duitse woord ‘Ehrfurcht’.
  Eerbied voor de (mede)mens en diens eigendommen, de hem toekomende betalingen/beloningen, diens gezin e.d..

  Het feit dat Halve Zoolstra schaamteloos opduikt als kandidaat voor een aanzienlijke functie bij de Wereldbank, geeft al aan, dat er bij hem in de kern iets kritiek niet in orde is.
  Hij kan zich nu terugtrekken en even gedeisd houden, onvermoeibaar en schaamteloos duikt hij straks bij iets dergelijks weer op…..zoals de levensgevaarlijke NSB’er Gijs van der Wiel ineens opdook als directeur van Bernhards (!) Rijksvoorlichtingsdienst, na jaren ‘low profile’, goed uit het zicht achter de schermen, bij het Polygoon Journaal.

 2. Zou Halve Zoolstra wegens zijn voor de gehele mensheid bloedlinke gelieg, niet gewoon in een EBI moeten worden opgesloten te beveiliging van de omgeving?

  In een normaal land dan!

  Psychopaten zijn lastig down te krijgen. Ze duiken (of hun wegglippend silhouet duikt) op, bij- en vuistdiep in alle (vreemde) rottigheid en overbetaalde baantjes (die ze onderling elkaar toespelen)….als een onvermoeibaar duveltje uit een doosje, ofwel ‘mutatis mutandis’ als onze nationale illegale verzetsführer te Londen, eigenlijk, doch goed verholen (om eertijds te voorkomen dat normale huisvrouwen van alle rangen en standen hem spontaan het vel krijsend van zijn gezicht- en de ogen uit zijn kop zouden hebben gekrabt) een voor psychopathische doeleinden beter gepositioneerde ‘adapted compensated’ versie van Amon Goeth: “Prins” Bernhard.

  1. Kat’s obsessie en fantasie over dit onderwerp kent geen grenzen. Het is een kwestie van tijd voordat Micha gaat beweren dat iemand die op de VVD heeft gestemd wel pedofiel moet zijn. Maar ondertussen heb ik nog steeds geen plausibele uitleg gelezen over het filmpje onlangs op deze site waarbij Micha als zijn grote voorbeeld Joris D tussen de kinderbedden staat; uitgaande van zijn eigen logica (wie zwijgt stemt toe) is daarmee dus wel onherroepelijk vast komen te staan dat Kat een smerige pedofiel is.

 3. Halbe is in het Friese Oosterwolde opgegroeid als zoon van een politieman.

  Nog los gezien daarvan, activiteiten van het pedonetwerk volop in die regio.
  Zoals de moord op Marijke Heijltjes (er werdvoor haar moord diverse malen ingebroken in haar woning). Haar man was mede-oprichter van een stichting voor zorg aan jongeren met verstandelijke beperkingen.

  De dode man en vrouw in ene woning in Zandhuizen, ook in die omgeving, roept voldoende vragen op. Zij schreef in een paardenblad. Hun twee kinderen moeten s’morgens over hun dode ouders zijn gestruikeld toen hun slaapkamer verlieten en naar buiten gingen. Daar werden ze aangetroffen. Weg-gemanaged als een moord en een zelfmoord.

  En tot slot de psychiater Piet Hein van Ter***** uit Makkinga. Gepakt in Nepal voor misbruik met jongen. Maar in Nederland heeft hij niks gedaan… zeggen ze. Onzin natuurlijk, zie Kleintje Muurkrant https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/van-estoril-naar-zandvoort-228

  E

  1. Daar gaat Van Woudenberg weer: dingen aan elkaar knopen die niks met elkaar te maken hebben. Bij Stelling.nl hebben ze kennelijk nog niet door met welke dubieuze bron te maken hebben.

  2. Die ‘aangifte’ van Van Woudenberg in opdracht van een gewezen huisjesmelker moet echt een grap zijn: ‘Katoen en Van Woudenberg zijn Joodse geslachtsnamen’. Staat verder weer vol verdachtmakingen die ‘Jacobus’ al vaker in de problemen heeft gebracht.

Geef een antwoord