web analytics

TUAM, HET AFSCHRIKWEKKENDE BABY-KERKHOF VAN DE HOLOCAUST TEGEN HET LEVEN VAN DE NWO

JORIS DEMMINK, MARK RUTTE EN EDITH SCHIPPERS ZITTEN MIDDEN IN DEZE NIEUWE HOLOCAUST WAARIN GEEN ENKELE GRENS MEER BESTAAT * WIM DANKBAAR: ‘KAT IS GEK MET ZIJN AAN STUKKEN GENEDEN BABY’S!’ * MEER VOOR WIM VIA YOUTUBE

Tags:  ,

5 reacties op to TUAM, HET AFSCHRIKWEKKENDE BABY-KERKHOF VAN DE HOLOCAUST TEGEN HET LEVEN VAN DE NWO

 • Geuz  zegt:

  Ik weet dat al lang, waarover moet ik wakker worden?

  Dit offeren van baby’s, werd uitstekend toegelicht in de Hampstead zaak.
  En ik meen dat die video’s ook op Klokkenluideronline werden geplaatst.
  Hun moeder, Ella Draper, werd onlangs geïnterviewd door STGReport.

  #PEDOGATE: HAMPSTEAD UNCOVERED
  “killing babies”

 • Poes Mis  zegt:

  Ik begreep dat de Team-baby’s werden vermoord c.q. begraven in de 40-er en 50-er jaren. Hoe Joris Demmink daarbij betrokken kon zijn blijft duister.

  • MisPoes  zegt:

   ” Ik begreep dat de Team-baby’s werden vermoord c.q. begraven in de 40-er en 50-er jaren. Hoe Joris Demmink daarbij betrokken kon zijn blijft duister.”

   Mispoes!

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Kijk, hiervan kan mijn week dus nooit meer stuk hé?:

  “Bizar genoeg verschrompelde de omtrek van mijn censuurhitsige togus stante-pede exact op het moment dat mister truth zijn grijpgrage klauwen helaas voor mijzelf terecht aan mijn oorloghitserige & hoernalistieklaffe scrotum toesloeg! Wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen zeg?!” HAHAHA!

  Ps; Zeg, klompie-lompie? Kan je als jankende (meester ze hebben mij weer pijn gedaan!) www-nazie niet eens heel effe snel een goed uitgehekste dan wel kwaadaardige voodoo gezwel aan die aanstellerige aangeef verklikballetjes van je oplopen? WTFG!?

Reageer