TWINTIG JAAR DEMMINK/RUTTE: LEGER BLAAST EIGEN SOLDATEN OP EN POLITIE COMPLEET VERWOEST. WAT DOET MARK?

HBBEN DE PEDOFIELEN NEDERLAND VERWOEST? NEE, DAT IS NOG VEEL TE POSITIEF UITGEDRUKT * HET CRIMINELE WANBELEID VAN DE VVD EN DE REST VAN DE PP-ELITE IS NIET MEER IN WOORDEN TE VATTEN * NA DE VERWOESTING VAN ONS LEGER LUIDT NU OOK DE POLITIE ALLE DENKBARE NOODKLOKKEN * JUIST BINNEN DE POLITIE HEBBEN DE PEDOFIELEN HUISGEHOUDEN * AALBERSBERG, BIK, GILTAY, WELTEN EN NATUURLIJK GERARD ‘ZEKERE AANSLAG’ BOUMAN BLIEZEN ALLES OP WAT DE POLITIE HEEFT OPGEBOUWD

EXTRA: WAT MICHA KAT BETREFT ZIJN ER GEEN PROBLEMEN BIJ DE POLITIE QUA ‘OPSPORING’ (ZIE FOTO)

[wp_ad_camp_1]

Op 16 juli 2014 berichtte De Telegraaf: Politietopman berispt na vernietigd dossier. Het ging over de destijds tweede man van onze politie, Ruud Bik, de man die in 2013 deel uitmaakte van de pedo-delegatie die afreiste naar Washington om daar te gaan pleiten voor onze opper-kinderverkrachter Joris Demmink. De Telegraaf heeft het artikel weggehaald.

Nu lezen we in diezelfde Telegraaf: Crisis in opsporing, ‘snel actie van politietop!’ Bedoelen ze de door Demmink benoemde pedo-politietop met Aalbersberg? Dit verbijsterende nieuws komt dus de dag na het aftreden van Defensie-prostitute Jeanine Hennis omdat het leger doelbewust de eigen soldaten blijkt op te blazen -die conclusiemag je toch wel trekken als tal van waarschuwingen over dodelijk materieel worden genegeerd en ook de veldhospitaals zo zijn ingericht dat het overlijden van de aan stukken gereten soldaten 100% zeker is! Wat is het verschil bij het niet ingrijpen als er wordt gemeld dat het voedsel in de kantines dodelijk is vergiftigd? Intussen is Jeugdzorg omgebouwd tot een verkrachtings-organisatie voor elite-pedofielen. Het zal allemaal wel deel uitmaken van het Demmink/Rutte-masterplan. Het is nu aan het volk van Nederland dit ‘masterplan’ te keren en ons land te bevrijden van deze bende weerzinwekkende staats-criminelen. Natuurlijk: for your freedom, truth and happiness!

4 Replies to “TWINTIG JAAR DEMMINK/RUTTE: LEGER BLAAST EIGEN SOLDATEN OP EN POLITIE COMPLEET VERWOEST. WAT DOET MARK?”

 1. Slechte DSR: U stelt voor om ijskoud te gaan liegen om de wet (waar wij ons altijd voorbeeldig aan moeten houden als “overheid”) te gaan omzeilen teneinde een voorbeeldig minister haar wettelijke rechten te onthouden.

  Terwijl u toch moest weten, dat psychopaten dat alleen maar doen, als zij ergens mee weg willen komen.

  Bent u lid van de (in Bernhards geval volmaakt onschuldige) Reiter-SS geweest ofzo?

  Slecht, slecht, slecht ben u DSR!!!

 2. Overigens: Dat deze Hennis-Plasschaert nu (met alle -bij deze “talentvolle dame” ineens niet liegend te omzeilen wettelijke- kosten van dien) verwijderd is (en let op: ze komt terug als Van Baalen, want onkruid vergaat niet), levert NIETS op (dan verdere ledigheid) in USA/GB ‘deep state’ vazalstaat/psychopathocratie PB BV.

 3. Ach ja, de psychopathische aartsverrader Nazi opgeleid juridisch referendaris Bernhard zur Lippe B. heeft het Nederlandse ambtenarenapparaat ook staatsrechtelijk gezien met huidven haar uitgeleverd aan Hitler, wat duizenden keurige NL overheidspersonen het leven (of erger) of de gezondheid heeft gekost.

  De traditie wordt gewoon voortgezet, zoals psychopaat Churchill zijn “eigen” troepen de dood injoeg bij Gallipoli.

  Psychopaten veinzen bijv. familie- en vaderlands-gevoel, dat er (aberratief !!!) totaal niet is, vanwege het ontbreken van zgn. object-liefde bij de psychopaat.

  ‘Pure evil’ nu eenmaal hè…..

Geef een antwoord