UITZENDING ARGOS (VPRO) OVER ‘LISA’ BEVESTIGT ALLES WAT MICHA AL 10+ JAAR SCHRIJFT -EN WAARVOOR HIJ VIER MAANDEN IS OPGESLOTEN! WAT NU?

ARGOS/VPRO DURVEN DE NAAM JORIS DEMMINK NIET TE NOEMEN EN DAT IS VERBIJSTEREND IN HET LICHT VAN ALLES WAT ER ROND DEZE WEERZINWEKKENDE CRIMINEEL HEEFT GESPEELD VANAF 1997 (ROLODEX) * TOCH RESPECT VOOR DEZE ARGOS-UITZENDING DIE EEN HORRIFYING INKIJK BIEDT IN DE WERELD VAN DE HAAGSE ELITE-PEDONETWERKEN

1. JORIS DEMMINK MAAKT DEEL UIT VAN EEN GROEP SATANISCHE PEDOFIELEN EN KINDERMISBRUIKERS/MOORDENAARS (5:00, 43:40, 46:00)

2. HET OM IS VOLLEDIG MEDEPLICHTIG AAN DE DELICTEN (7:00, 24:40, 40:30, 42:00)

3. VELE PEDO-MISBRUIKERS ZIJN LID VAN MINERVA (14:10)

4. MOORD OP BABY’S (16:00}

5. POLITIE MANIPULEERT DOSSIERS PRO-PEDOFIELEN (21:00)

6. IN HET SADO-PEDO-NETWERK ZITTEN VEEL JURISTEN (5:00)

7. POLITIE INTIMIDEERT AANGEVERS (meerdere plekken)

8. JAN WOLTER WABEKE ALS PEDOFIEL EN ALS WITWAS-RECHTER VOOR ELITE-PEDOFIELEN (vanaf 42:40)

9. PSYCHIATRISERING VAN AANGEVERS EN SLACHTOFFERS (29:50)

10. OUD-MINISTER OPSTELTEN BETROKKEN EN MEDEPLICHTIG (32:30) NET ALS DE ‘RAPPORTEUR VOOR DE MENSENHANDEL’

11. HAAGSE RECHTERS BETROKKEN EN MEDEPLICHTIG (33:40)

7 Replies to “UITZENDING ARGOS (VPRO) OVER ‘LISA’ BEVESTIGT ALLES WAT MICHA AL 10+ JAAR SCHRIJFT -EN WAARVOOR HIJ VIER MAANDEN IS OPGESLOTEN! WAT NU?”

 1. Wat Lisa is overkomen lijkt op de verklaringen die dochter van René Lancee heeft afgelegd. Seksueel misbruik door meerdere mannen, zwanger en bevalling.

  Bij de CEO van een groot bedrijf moet ik denken aan Norbert H. uit Den Haag, sinds dit jaar geen hoge zorgbobo meer.

  Er ligt een aangifte tegen hem uit 2015 met daarin een verklaring over hoe hij zittend in een auto slechts gekleed in een panty met meerdere mannen in een bos in Drenthe wordt gezien.

  Ik moet aan hem denken omdat ook de broer van het meisje seksueel is misbruikt en deze Norbert in het Anne Frank een setje vormde met Fons H.

  1. Ik denk eerder dat je aan hem moet denken omdat je altijd aan dat soort mannen moet denken…

   Wat is er strafbaar aan het zitten in je auto gekleed in een panty?
   Wat is er strafbaar aan het zitten in je auto met meerdere mannen?
   Wat is er strafbaar aan het ophouden in een bos in Drenthe?

   1. Norbert H. werd in een Drents bos gezien slechts een paar honderd meter verwijderd van een jeugdinrichting in Papenvoort.

    De panty-fetish komt overeen met een specifieke verklaring van ‘de ex-vrouw van’ in de uitzending van Argos.

    Deze Haagse Norbert H. was in de stad Groningen als trainer verbonden aan een team met alleen jonge jongens. En is geografisch en qua timeline vrij eenvoudig te koppelen aan Eindhoven en omgeving. Fons H. moet Fons S. zijn.

 2. Door het zorgvuldige PB BV selectie-proces lukt het ze niet om voor 100% psychopaten binnen te sluizen, maar deskundigen schatten het percentage bij de politie in de USA rond de 10%, wat zo’n 5 maal hoger is dan gemiddeld.
  Ditzelfde of nog hogere percentage is in PB BV voldoende voor een (slaafs oranje glimmende) cultuur, waarin een door de selectie geglipte wakker/zelfstandig denkend en normaal staatsburger zich een vreemde eend in de bijt gaat voelen…..hetgeen hoogst ongewenst is (normaliter dan).

 3. Het selectieproces en de (permanente) opleiding van rechters zijn erop gericht dat rechters zich voortdurend bewust zijn van het belang om hun onpartijdigheid steeds te bewaken.
  ——————
  Bij de politie ook en daarom werden in mijn jeugd de (door de goegemeente totaal over het hoofd geziene, ja als prettig en sociaal ervaren en daarom vaak min of meer populaire) psychopaten uit klas en buurt die daar trek in hadden, secuur bij de nieuwe Prins Bernhard BV politie aangesteld, ter vervanging van (voor)oorlogse of net op het nippertje naoorlogse types als hoofdcommissaris Blaauw.

  Zoals steeds in een psychopathocratie werden goed wakkere normale karakters, die zich niet wilden aanpassen aan de SS moordzuchtige Prins Bernhard BV mores, op diverse wijzen kaltgestellt of compleet weggebonjourd. Door zorgvuldige selectie, vielen ze ook reeds als goudeerlijk en niet te corrumperen door de mand en werden aldus niet aangesteld.

Geef een antwoord