UN-BE-LIE-VA-BLE: GEEN KAMERLID DURFT TE VRAGEN NAAR TEKEN VAN LEVEN VAN KAJSA EN HALBE

DE TOTAAL CORRUPTE VOKSVERRADERS WILDERS EN BAUDET VINDEN HET GEEN ENKEL PROBLEEM DAT MARK RUTTE ZIJN COLLEGA-BEWINDSLIEDEN UIT DE WEG RUIMT * MARK RUTTE WEIGERDE TE REAGEREN OP EEN OPROEP VAN MICHA VOOR HET BEGIN VAN DEZE MAAND MET BEWIJS TE KOMEN DAT BEIDEN NOG IN LEVEN ZIJN * NOCH KAJSA NOCH HALBE IS BLIJKBAAR IN STAAT IEMAND TE WOORD TE STAAN OF ZELFS MAAR EEN TWEET TE MAKEN * DE KRANKZINNIGE WEIGERING VAN DE VOLLEDIGE KAMER DE JUISTE VRAGEN TE STELLEN OPNIEUW BEWIJS VOOR MOORD

ROBERT JENSEN HEEFT HET TE DRUK MET HET PUSHEN VAN ZIJN KLIMAAT-MODE-LIJN OM DE JUISTE VRAGEN TE STELLEN EN DE JUISTE ONDERWERPEN TE BEHANDELEN

DEN HAAG – In de Tweede Kamer zijn vragen gerezen over de positie van de zieke minister Kajsa Ollongren. Zij wordt sinds november vervangen. Oppositiepartijen PVV en SP willen weten of alles wel volgens de regels verloopt. Ook volgens Ollongrens eigen partij D66 is er onduidelijkheid. Ollongrens takenpakket is tijdens haar afwezigheid verdeeld. Haar staatssecretaris, Raymond Knops, nam het meeste over. Hij mag zich tijdelijk minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties noemen. Tijdens een debat woensdag in de Kamer noemde hij Ollongren, tot verrassing van de Kamerleden, minister zonder portefeuille. Officieel zit ze gewoon in het kabinet. SP’er Ronald van Raak vroeg zich af wat er gebeurt als een ontevreden Kamer zou besluiten Knops weg te sturen: moet Ollongren dan ook aftreden, of kan ze de positie van Knops innemen? Martin Bosma van de PVV benadrukte dat het de taak is van het parlement om de regering te controleren. „Dan moet het volstrekt helder zijn wat de verhoudingen zijn.” Kees Verhoeven van regeringspartij D66 vindt ook dat „we dit moeten uitzoeken”. Ollongren onderging een operatie aan de bijholtes en het herstel duurt langer dan verwacht.

Eén reactie op “UN-BE-LIE-VA-BLE: GEEN KAMERLID DURFT TE VRAGEN NAAR TEKEN VAN LEVEN VAN KAJSA EN HALBE”

  1. Ten eerste is er wel degelijk geïnformeerd naar Ollongren door Martin Bosma, en ten tweede denk jij toch niet echt serieus dat als er van moord sprake zou zijn geweest dat ze dan een tijdelijke smoes zoals complicaties bij een operatie zouden hanteren?

    Ben jij nou zo dom of zijn zij nou zo slim? Wie ‘zij’ dan ook mogen zijn. De illuminatie of zo? Vrijmetselaars? Bilderbergers? Zionisten? Of welke complotters er dan nog meer in dat hoofd van jou zitten?

    Je staat met dit artikel over 3 weken natuurlijk weer grandioos voor lul als de bewezen vermoord verklaarde Kasja weer in vak K plaats neemt, maar dat deert jou waarschijnlijk al lang niet meer omdat je volgersgroep waarbij je voor lul staat inmiddels is geslonken tot nog maar een handjevol.

    Hoe is het trouwens met Westenberg? Woon je al in zijn huis, met dat miljoen in de kluis? Of gaat jouw steradvocaat hem morgen echt aanpakken, maar dan ook gelijk echt, heel echt waar?

Geef een antwoord