UNBELIEVABLE: TON TYPFOUT HOFSTEDE PLEEGT HARAKIRI OP ZIJN EIGEN SITE: IK BEN EEN VERRADER EN EEN JUSTTIE-MOL!

TON TYPFOUT ‘ONDERZOCHT’ HET RIOUWSTRAAT 13-VERHAAL OVER DE KINDEREN DIE DEMMINK THUIS KREEG AANGELEVERD -ZOALS DOOR MICHA AANGETOOND- ‘OP VERZOEK VAN EEN HOGE AMBTENAAR VAN JUSTITIE’ * TON TYPFOUT KWAM NA ‘RUGGESPRAAK’ MET HET MINISTERIE EN JORIS DEMMINK TOT DE CONCLUSIE DAT HET BIJ RIOUWSTRAAT 13 GAAT OM ‘EEN TYPFOUT’ * WAT EEN CLIMAX VAN DEZE ONTMASKERING VAN DE MEEST ABJECTE EN SMERIGE STAATS-CRIMINEEL OOIT NA CHRIS KLOMP -DIE OOK DOWN ZAL GAAN!

[wp_ad_camp_1]

Onze vriendschap kreeg een deuk toen het HHC onderzoek deed naar de geruchten over de Riouwstraat 13. Dat kwam eigenlijk voort uit een vraag aan mij van een hoge ambtenaar van justitie: “Wat vind jij daar nou van?” Ik wist het niet, dus ben ik -alvorens mij een mening te vormen- het gaan onderzoeken. Werd daar door de KFC-koerier iedere dag een family-bucket vol met Kentucky Fried baby-legs afgeleverd? Na uitgebreid onderzoek (gemeente, kadaster, kinderopvang, etc.) concludeer ik: Nee, onzin. En dat mag niet van Micha. Sindsdien noemt hij mij “Ton-Typfout”. Aldus Ton Typfout in een stuk op zijn website waarin hij zich probeert te verweren tegen de werkelijk ontluisterende feiten rond zijn persoon en zijn werkelijke agenda -met als resultaat dat hij zichzelf opblaast. Commando Ton doet een ‘Van Speijkje’. Het ‘uitgebreide onderzoek’ van Ton Typfout vond plaats in opdracht van het Ministerie en dus van Joris Demmink! Logisch dus dat hij niet verder kwam dan een ‘WC-Eend-onderzoek’! Deze man is volslagen krankzinnig -let ook op zijn vraagstelling bij zijn ‘onderzoek’ met de verwijzing naar Kentucky Fried Chicken. Alsof ik mijn ‘uitgebreide onderzoek’ naar de vraag of Demmink kinderen misbruikt zou ‘doen’ door te bellen met Jeugdzorg, het Ministerie, Societeit De Witte en de VVD en als die allemaal zouden ontkennen zou zijn ‘bewezen’ dat Demmink ‘brandschoon’ is! Maar pas op: Ton typfout mag dan gestoord zijn en levensgevaarlijk, hij ‘gaat altijd door’ en ‘geeft nooit op’! Zelfs als er een video opduikt van Ton Typfout die samen met Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en Hans Holthuis in de Pinokkio-bar kinderen aan het verkrachten is… dan nog ‘geeft hij niet op’ en ‘gaat door tot het bittere einde’!

2 Replies to “UNBELIEVABLE: TON TYPFOUT HOFSTEDE PLEEGT HARAKIRI OP ZIJN EIGEN SITE: IK BEN EEN VERRADER EN EEN JUSTTIE-MOL!”

  1. De luie Kat die al jaren van uit zijn hostel wat fantasie gebruikt bij het voorlees werk uit de krantjes die vervolgens commentaar geeft op een Ton die onderzoeks capiciteiten heeft dan wannabe journalist Kat.

    Je zou toch denken dat Kat dan allang de Riouwstraat zou hebben uitgekamd op eventule voorgaande aanwezigheden van opvangaddressen in de Riouwstraat en de omgeving. Maar nee Kat is daar te luien te beroerd voor en bedelt vervolgens geld voor zijn fantasie producties en denkt vervolgens met mensen met werkelijke inzet de les te lezen. En denkt vervolgens ook nog weg te komen met zeer laaghartige grappenen beweringen, waarbij menigeen zou denken dat dit soort ongein nog wel eens verkeerd kan gaan uitpakken en heer Kat opgegeven moment eens welverdiend wordt afgetuigd.

Geef een antwoord