UPDATE 10 MAANDEN-ZAAK ‘BELEDIGING’ MARCEL GELAUFF: HET HOGER BEROEP

GISTEREN ZOU IN AMSTERDAM OF LEEUWARDEN HET HOGER BEROEP DIENEN VAN MICHA TEGEN DE VEROORDELING TOT 10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK WEGENS DE OPMERKING DAT GELUAFF ‘BANDEN ONDERHOUDT MET PEDONETWERKEN’ -DIE VOLLEDIG JUIST IS

[wp_ad_camp_1]

Nadat Micha in absentia werd veroordeeld tot 10 maanden onvoorwaardelijk wegens voornoemde stelling, die reeds tientallen malen is bewezen door de wijze waarop de NOS opereert in de zaak-Demmink en in opdracht van Demmink samen met het OM oorlog voert tegen Micha, zou -volgens Stapel- gisteren het hoger beroep dienen. Opnieuw heeft het OM Micha belet bij deze zaak aanwezig te zijn als hij dat al zou hebben gewild waarmee Justitie dus opnieuw crimineel handelt: het is tegen alle regels een proces tegen iemand te voeren en dan diegene niet toe te laten tot dat proces. Micha heeft Stapel de opdracht gegeven het verzoekschrift tot het horen van de journalisten als getuigen aan de rechters ter hand te stellen met het verzoek de zaak aan te houden totdat deze getuigen zijn gehoord. Dan zal immers vast komen te staan dat er sprake is van een MSM-brede hetze tegen Micha in samenwerking met Justitie waaraan niet alleen de NOS deelneemt, maar ook Elsevier, NRC Handelsblad en het AD. Dus het is niet Micha die een delict heeft gepleegd tegen Gelauff, maar precies omgekeerd! Over wat er gisteren is gebeurd -if anything- hebben we geen idee want Stapel hield zich de hele dag onbereikbaar! Tot zover de feiten in het hoger beroep van de Gelauff-zaak.

5 Replies to “UPDATE 10 MAANDEN-ZAAK ‘BELEDIGING’ MARCEL GELAUFF: HET HOGER BEROEP”

 1. Dit is natuurlijk dat hoger beroep waar iemand tijdens de chat bij flop-live naar informeerde gisteren. En waarop het antwoord was dat je helemaal nergens van wist.

  Dit is toch werkelijk, om flop maar eens te citeren, onchefofefijk!?! Dat je hoofd blijkbaar zo vol stront zit dat je van een hoger beroep, dat je nota bene zélf hebt aangespannen omdat er 10 maanden cel op het spel staan waarvoor je in eerste aanleg al veroordeeld was, niet eens weet wanneer het dient?!

  Stel je eens even voor, mensûh: een volger van Micha die door hem tot de categorie ’trollen’ wordt gerekend (dat zijn de wolven die niet met hem meehuilen in het bos), is nog beter op de hoogte van Micha’s juridische kalender dan Micha zelf! Gekker moet het toch echt niet worden!!

  Ik vraag me af; wordt je in een HB ook gewoon bij verstek veroordeeld als je niet komt opdagen? Zou het in de eeuwigheid al wel eens eerder zijn voorgekomen dat iemand de hele rechtbank bij elkaar trommelt voor een hoger beroep en dan vervolgens zelf lekker thuis blijft?

  Helemaal hilarisch is het dan vervolgens dat flop concludeerde dat de chatter die naar deze zaak informeert beschouwt als ‘levend in een fantasiewereld’. Jaja, maar dan een fantasie met een ‘journalist’ die 10 maanden en twee weken op water en brood zit zodra hij hier een voet aan wal zet! Welcome to reality, hazelip!!

  1. “Welcome to reality, hazelip!!”

   Weet je hoe dit heet? Pesten. En nog anoniem ook. Ik mag het verder dan inhoudelijk met je eens zijn maar zal niet verzuimen je op dit soort lage, persoonlijke aanvallen aan te spreken.

   Het is inderdaad buitengewoon min van Micha om rücksichtslos een hoger beroep aan te spannen om dat vervolgens te vergeten en niet op te komen dagen. Het feit dat Micha niet meer op dat hoger beroep in gaat maar vanochtend vroeg al twee artikelen plaatste die niets met dat hoger beroep te maken hebben, doet mij vermoeden dat Micha zich schaamt dat hij deze zaak is vergeten en er snel met iets anders overheen wil om dit debacle maar zo snel mogelijk te vergeten.

   Vertel nou eens, Micha: is het hoger beroep nou wel of niet doorgegaan? Was Stapel aanwezig? Zijn de getuigen die je wilde oproepen nog gehoord? Wanneer is de uitspraak?

  2. terzijde het was niet Flop… maar De Mink die meer kennis heeft van aangespannen zaken dan Kat. Flop deed alleen Rogiertje aansporen om de vraag te stellen.

 2. Ah, dus er was wel een hoger beroep. Jammer hè, dat je critici niet zo dom en onoplettend zijn als jij zelf.

  Deze flater gaat je nog lang achtervolgen, Micha.

Geef een antwoord