UPDATE KERSTTOESPRAAK KING WILLEM: TOTALE PANIEK BIJ KONINKLIJK HUIS EN JACK DE VRIES! ER IS GEEN ONDERWERP WAT KAN WORDEN GENOEMD ZONDER DIRECTE BACKLASH

ER WOEDT ZELFS EEN ENORME STRIJD OF KING WILLEM NU WEER VOOR EEN KERSTBOOM MOET GAAN STAAN OF ZITTEN ZOALS QUEEN ELIZABETH DEED OF DAT HIJ WEER ALLERLEI SATANISCHE SYMBOLEN MOET LATEN ZIEN ZOALS RODE STRUIKEN EN GEHEEL WITTE SCHILDERIJEN MET GROTE SNEDEN ALSOF ER IN MENSENVLEES IS GEHAKT

De boeren? De stikstofcrisis? Brexit? Prins Andrew? Hong Kong? De Gele Hesjes? Koning Willem is zo corrupt en uitgekotst, dat hij geen enkel concreet onderwerp meer kan noemen in zijn komende kersttoespraak zonder te worden overladen met hoon, spot en backlash. De ‘arme medemens’? Het ‘kwetsbare kind’ -terwijl zijn vader door meerdere mensen -zelfs onder ede- is genoemd als pedofiel? ‘Saamhorigheid’, ‘mededogen’, ‘verbondenheid’, ‘het mooie Nederland’ -zelfs deze weinig concrete steekwoorden zijn taboe voor ons doorgezopen staatshoofd dat in zijn eigen gedrag en dat van zijn familie steeds weer het exacte tegendeel laat zien. Wellicht kan hij het gaan hebben over erwtensoep en oliebollen als ‘verbindende factor’ hoewel ook dat weer onmogelijk is zonder ook kebab te noemen en shoarma. We zijn completely fucked, mensen. We’re trapped, stuck -en dat allemaal dankzij de MSM die voor dit ziekmakende, weerzinwekkende klimaat hebben gezorgd. Misschien dat king Willem het daar eens over kan hebben, over de media. Over Marcel Gelauff en Bart Mos en Chris Klomp. Dat hij ze eindelijk eens bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun, leugens en propaganda die hem in staat stellen in het zadel te blijven terwijl zijn volk wordt verkracht, vergiftigd, dood-gestraald, leeggeplunderd en gereduceerd tot slaven van de Bilderbergers.

Eén reactie op “UPDATE KERSTTOESPRAAK KING WILLEM: TOTALE PANIEK BIJ KONINKLIJK HUIS EN JACK DE VRIES! ER IS GEEN ONDERWERP WAT KAN WORDEN GENOEMD ZONDER DIRECTE BACKLASH”

  1. Dat volk is en masse zelf narcistisch (meestal niet 100% en *puur* kwaadaardig zoals een psychopaat, maar toch bevuild met narcisme en derhalve uiteindelijk eveneens onbetrouwbaar) en ze benijden vaak figuren die meer volmaakt in slechtheid zijn……Ze zijn er niet vreemd aan zogezegd.

Geef een reactie